Fetiţe de 11 ani, dispărute de acasă

image

O fetiţă de 11 ani din localitatea Gura Şuţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală, este căutată cu un elicopter şi cu mai multe drone.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu blugi albaştri, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Fata are 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui şi păr lung, castaniu. O altă fetiţă de 11 ani a dispărut din sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit Mediafax.ro, la data de 18 septembrie a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Purta un tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, în picioare avea adidaşi negri. Are 1,60 metri şi 95 kg. O altă fetiţă, tot de 11 ani, dispăruse vineri din comuna Poiana Mare, judeţul Dolj. Din fericire, a fost găsită teafără.

Update: O veste bună a apărut astăzi, 23 septembrie pentru minora de 11 ani, dispărută în data de 18 septembrie, din București, ea a fost găsită pe raza județului Brașov. Va fi internată într-un centru de primire. Nu există date, la acest moment, ca ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Turkstream - Erdogan si Putin FOTO Shutterstock
Tudor Dinu semnand Revolutia greaca jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg