Fiica criminalului din Onești este disperată. Vrea să-l vadă pe Gheorghe Moroșan cu tehnică de înregistrare


    Fiica lui Gheorghe Moroșan este dispusă să-și înregistreze tatăl pe patul de spital
Fiica lui Gheorghe Moroșan este dispusă să-și înregistreze tatăl pe patul de spital

Fiica cea mică a criminalului din Onești este disperată. Își dorește să-și vadă tatăl, dar nu este lăsată de autorități, astfel că ar fi de acord să intre la el în salon cu tehnică de înregistrare. În felul aceasta, ar putea să-i vorbească, iar anchetatorii ar afla de la Gheorghe Moroșan ce s-a petrecut cu adevărat în apartamentul groazei.

”Mama mă alungă, pe tata nu pot să-l văd”, a povestit plângând una dintre fetele soților Moroșan, luni seară, la Antena 3. Aceasta nu a reușit să-l vadă pe Gheorghe Moroșan și să discute cu el, pentru a afla ce l-a împins să comită oribilele crime.

”Nu mă lasă să-mi văd părinții. Vreau să-l văd pe tata. La spital mi se închide telefonul atunci când spun cine sunt și apoi sună ocupat. Nu știu ce să mai fac! Aș purta și tehnică de înregistrare doar ca să-l văd”, a declarat femeia luni seara, la ”Sinteza Zilei”.

Aceasta reclamă faptul că este hărțuită de procuror și spune că ori de câte ori se interesează de cazul tatălui ei este întrebată dacă nu a plecat din țară.

Fiica criminalului din Onești se plânge că este blamată de toată lumea 

”Sunt blamată de toată lumea, nu știu ce să mai fac. M-au văzut la Parchetul Oneşti şi mi-au zis că <<trebuie să vii să dai şi tu cu subsemnatul>>. Domnul procuror Neagu, de la Parchetul Oneşti, mi-a spus că ar trebui să părăsesc țara. Că ce caut eu încă aici? N-am părăsit ţara?”, s-a plâns fiica criminalului din Onești.

Femeia se întreabă de ce s-a ajuns la dezastrul acesta și de ce nu a făcut nimeni nimic în toți anii în care tatăl ei și-a strigat disperarea încontinuu, dar nu a fost băgat în seamă.

Gheorghe Moroșan: ”Nu regret nimic din ce am făcut”

Aurelia Moroșan trece și ea prin clipe grele, în arest, și nu dorește să vadă pe nimeni. Nici măcar pe fiica ei. ”Mi-a spus să o las și să plec”, a povestit femeia.

Anchetatorii o bănuiesc pe Aurelia de complicitate la sechestrarea celor doi muncitori înjunghiați, pe 1 martie. Gheorghe Moroșan a fost detubat pe 8 martie, dar a refuzat să vorbească cu procurorul.

Surse medicale de la Spitalul Județean de Urgență Bacău mărturisesc, însă, că bărbatul le-ar fi spus că nu regretă nimic din ce a făcut. El a fost arestat preventiv, dar va rămâne internat pînă se va recupera. 

Citește și: 

Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești, arestat pentru 30 de zile

Metoda șocantă prin care ar fi reușit Gheorghe Moroșan să-i lege pe muncitorii de la Onești

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg