Fiica lui Gheorghe Dincă: «Dacă e adevărat ce a făcut, nu o să-l iert»

Gheorghe Dincă are 66 de ani şi riscă închisoarea pe viaţă
Gheorghe Dincă are 66 de ani şi riscă închisoarea pe viaţă

Fiica lui Gheorghe Dincă a acordat un interviu pentru Antena 3, în care a vorbit despre trecutul alături de bărbatul acuzat acum de omor, despre starea familiei sale, dar și despre faptul că, dacă toate acuzațiile se dovedesc a fi adevărate, nu ar putea trece peste asta și nu i-ar acorda iertarea tatălui său.

Aceasta a vorbit, de asemenea, și despre informațiile referitoare la trecutul violent al tatălui ei, care se presupune că ar fi abuzat-o în copilărie. Daniela a explicat că nici ea, nici mama ei nu au fost victime ale agresiunilor lui Dincă.

"Mama e distrusă. Legat de mama mea o să fie niște declarații. Dacă o să se vrea din partea dvs. să se facă niște verificări... Să se verifice înainte să se facă niște acuzații. Eu nu-l scuz dacă e adevărat ce a făcut, nu o să-l iert. Nici nu am cuvinte să mă exprim dacă fapta e adevărată. Mama mea nu are nicio legătură. Nici mama și nici tata nu au lucrat niciodată în Bari, pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi - acte au fost depuse la autorități - a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari", a declarat Daniela Dincă la "Sinteza Zilei".

«Tatăl meu nu a fost violent»

Legat de acuzațiile de trafic de persoane, dar și despre cele referitoare la trecutul violent al lui Gheorghe Dincă, fata acestuia a spus: "Tatăl meu, cât am fost eu copil, nu a fost niciodată violent, să ne bată, să-i rupă mamei mele o mână sau să-i înnegrească un ochi. Ce s-a întâmplat după momentul în care am plecat la facultate.... să nu se mai înflorească și hai să încercăm să aflăm adevărul. Așa cum dumneavoastră vreți să aflați adevărul, așa vrem și noi, familia. Nu cred că e implicat în vreun trafic, în nimic din ce se spune".

"Noi, familia, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Hai să aflăm adevărul că niciunul nu s-a ascuns și nu cred că am dispărut undeva", a mai adăugat Daniela Dincă, fiica suspectului de crimă din Caracal.

Gheorghe Dincă rămâne după gratii pentru încă 30 de zile


    Gheorghe Dincă are 66 de ani şi riscă închisoarea pe viaţăfoto: captură video
Gheorghe Dincă are 66 de ani şi riscă închisoarea pe viaţăfoto: captură video

În timp ce anchetatorii scotocesc după probe noi, Tribunalul Olt a prelungit miercuri, 14 august, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă. Magistraţii au decis ca suspectul în cazul crimelor de la Caracal să rămână după gratii pentru încă 30 de zile, din 26 august până în 24 septembrie. Inculpatul nu a contestat decizia magistraţilor.

Citește și:

Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri în premieră: «Vor fi plângeri penale din partea noastră»

Dincă i-a luat peste picior pe polițiști: „Ce frumos că-mi faceți curat în casă!”

zodia singura de sarbatori jpg
dorobantu mana jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
andreea si sergiu hanca jpg
accident brasov
incendiu jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg
romania 2148580 1920 jpg