Fiica lui Gheorghe Dincă promite că va rupe tăcerea. Daniela susține că are multe de spus!

image
Daniela Dincă, fiica suspectului în cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dincă Foto Facebook

Noi detalii s-ar putea să iasă la iveală în cazul criminalului din Caracal. Fiica acestuia, Daniela Dincă, a declarat că atât ea, cât și familia ei, vor avea de povestit pe marginea acestui subiect, dezvăluirile urmând să fie făcute în zilele ce vor urma.

Fiica lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a recunoscut uciderea celor două fete date dispărute, Alexanda Meceşanu şi a Luiza Melencu, promite dezvăluiri despre cazul în care tatăl ei este împlicat. Contactată de presă, Daniela Dincă a refuzat să comenteze cazul momenten, însă a promis că în zilele următoare va oferi detalii despre situația controversată în care se află părintele ei.

Familia lui Gheorghe Dincă va vorbi despre cazul din Caracal

„Adevărul” a reuşit să o contacteze pe Daniela Dincă, iar aceasta a promis că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere.

Membrii familiei lui Gheorghe Dincă spun că aşteaptă însă permisiunea casei de avocatură care-i reprezintă pentru a comenta pe marginea cazului fetelor răpite la Caracal, motivând astfel dorința de a „rupe tăcerea” abia peste câteva zile. 

Contactată de „Adevărul” pentru un punct de vedere, femeia a refuzat să facă orice comentariu, spunând că în cel mult două zile familia va ieşi cu explicaţii publice. „Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. - un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”, a declarat Daniela Dincă. Întrebată dacă ea crede că cele două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis sunt în viaţă, Daniela Dincă a spus: „Eu vă înţeleg....În curând va fi”. Întrebată dacă familia va avea multe lucruri de spus, Daniela Dincă a răspuns afirmativ. „Da. Reveniţi peste două zile”, a mai spus femeia înainte de a închide telefonul.

Gheorghe Dincă și-ar fi violat propria fiică

Dincă este tatăl a patru copii, însă familia acestuia nu mai locuiește de mult timp împreună cu mecanicul. După tragicul incident, membrii familiei acestuia au transmis condoleanțe familiilor victimelor, prin intermediul avocatului lui Dincă. Situația este însă controversată și în interiorul familiei presupusului criminal.

Mai mulți apropiați ai familiei au vorbit despre posibilitatea ca Gheorghe Dincă să își fi violat propria fiică și că ar fi încercat același lucru cu una dintre nurorile lui.

Doi martori, o vecină de 72 de ani, care a vorbit cu soția lui Dincă, și o femeie de 40 de ani, colegă de liceu cu fiica lui, au declarat că suspectul și-ar fi violat fata, când aceasta era minoră, și ar fi încercat să o violeze și pe o noră a lui. Nici soția, nici fiica lui Dincă nu au depus plângere la Poliție, pentru că „n-au vrut să-l bage la pușcărie”, spun apropiații.

Anchetatorii au audiat sâmbătă şi familia lui Gheorghe Dincă, pe fosta soţie şi doi dintre băieţi. Cu toţii s-au arătat şocaţi de acuzaţiile care i se aduc bărbatului, despre care spun că nu era o persoană violentă.

Fiica lui Gheorghe Dincă, care locuiește în Timișoara, a acceptat să vorbească, însă nu a vrut să declare nimic despre faptele tatălui ei, inițial, fiind revoltată mai degrabă de atitudinea autorităților. Aceasta promite însă ca în câteva zile să dezbată subiectul cu presa.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
Catalin Predoiu si Nicolae Ciuca INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Episcopul Tulcii, PS Sa Visarion
image
image
image
image
foto facebook opera din iasi jpg
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg