Fiica lui Tudor Arghezi a fost găsită de Poliţie într-un azil


    Mitzura Arghezi fusese dată dispărută miercuri de o nepoată
Mitzura Arghezi fusese dată dispărută miercuri de o nepoată

Mitzura Arghezi, fiica poetului Tudor Arghezi, a fost găsită de poliţiştii bucureşteni într-un cămin de bătrâni privat din sectorul 1, după ce o nepoată a anunţat autorităţile că mătuşa sa a dispărut, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au precizat pentru Mediafax că poliţiştii au găsit-o joi pe Mitzura Arghezi.

Fiica poetului Tudor Arghezi a fost căutată de poliţişti după ce, miercuri, o nepoată a acesteia a sunat la 112 şi a spus că s-a prezentat la Spitalul Elias ca să-şi externeze mătuşa, însă o altă persoană nu îi permite acest lucru.

Polițiștii au mers la spital, unde au constatat, că alături de Mitzura Arghezi, se afla un bărbat, Traian Radu, în vârstă de 75 de ani, pe care aceasta l-a trecut în testament drept moştenitor. Mitzura Arghezi a explicat poliţiştilor că nu doreşte să iasă din spital împreună cu nepoata ei, Doina Elena Arghezi Teodorescu, ci cu bărbatul respectiv.

După acest incident, nepoata s-a prezentat la Poliţie, unde a reclamat faptul că mătuşa ei a fost externată şi nu ştie unde a fost dusă.

O echipă de anchetatori au demarat o serie de verificări, în urma cărora au localizat-o pe Mitzura Arghezi în căminul de bătrâni din sectorul 1.

Polițiștii au stabilit că femeia este într-o stare bună şi sub supraveghere medicală și că în acest caz nu s-a comis vreo infracţiune.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg