Fiica protestatarului mort: «Tata nu a avut niciodată hemoragii»

Ultima actualizare:

    Ilie Gâzea  a avut  hemoragie  nazală după  ce a fost  gazatfotografii:  facebook andreea balaurea
Ilie Gâzea a avut hemoragie nazală după ce a fost gazatfotografii: facebook andreea balaurea

„Le-am spus să îl ducă la Floreasca, dar mi-au zis că nu au paturi. Poate îl salvau!”. Cătălina, fiica lui Ilie Gâzea, teleormăneanul care a murit acum trei zile, după ce i s-a făcut rău la mitingul din 10 august, aşteaptă răspunsuri, dar nimeni nu i le dă.

Cum a fost posibil ca Ilie Gâzea să vină sănătos la mitingul diasporei, să protesteze paşnic şi să ajungă apoi în sicriu? Potrivit antena3.ro, care citează surse medicale, cauza decesului ar fi o puternică hemoragie digestivă pe fondul unor multiple probleme medicale ale bărbatului.

Oferte speciale  la taraba pe roţi
Oferte speciale la taraba pe roţi

Cu toate acestea, vecinii, prietenii şi familia spun că Ilie Gâzea se simţea bine când s-a dus la protestul din 10 august şi că gazele şi violenţa jandarmilor au grăbit sfârşitul lui Gâzea. Bărbatul a fost internat de urgenţă pe data de 15 august, cu o hemoragie digestivă superioară, şi a făcut stop cardio-respirator. „Toţi am fost gazaţi, dar eu am fost un pic mai departe. I-a dat sângele pe nas instantaneu. La câteva zile după ce am ajuns acasă am auzit că pe Ilie l-a luat salvarea. Dar după ce a inhalat gaze el a vomat tot timpul şi a avut hemoragie nazală. Acum am înţeles că a murit”, a povestit Costel Vai, vecin şi prieten pentru liberinteleorman.ro.

„I-a dat sângele pe gură şi pe nas, a leşinat, l-a luat SMURD-ul acolo. După ce i-a pus o soluţie în nas el a plecat acasă cu unul dintre noi. Acum e la morgă în Alexandria”, rememorează pentru aceeaşi publicaţie şi Olimpia Culcea, prezentă şi ea în grupul de 10-15 persoane din care a făcut parte Ilie Gâzea.

„El a mai avut probleme de sănătate, dar în niciun caz de acest fel. De Sfânta Mărie m-a sunat mama că tata are hemoragie şi îl internează. El acum e încă la spital. E posibil să nu ni-l dea nici mâine, dar noi deja am vorbit peste tot pentru înmormântare”, spunea la aflarea decesului, Cătălina, fata lui Ilie Gâzea, pentru acelaşi site. ”Medicii nu ne-au ajutat deloc. Am cerut să îl transfere de urgenţă la Floreasca, dar ne-au spus că nu sunt paturi acolo. Asta e România. Niciodată nu a avut hemoragii. Oricum, s-au sesizat cei de la Parchet şi sunt sigură că se va lămuri cauza”, se plânge Cătălina. 

Burgerul «Jandarm» a făcut furori la Timişoara


    Oferte speciale  la taraba pe roţiFoto: adevarul.ro
Oferte speciale la taraba pe roţiFoto: adevarul.ro

Haz de necaz! Sorin Stanca, un motociclist din Timişoara, care a transformat un microbuz într-o tarabă cu mâncare, a avut o iniţiativă inedită. După mitingul de pe 10 august, Sorin Stanca a denumit “Jandarm” unul dintre burgerii comercializaţi. El a descris ingredientele produsului astfel: “Carne vită bătută cu pulanul, ceapă sos picanto-lacrimogenă, roşii, salată, ou, ceddar, cartofi prăjiţi, sos barbeque”.

Nu doar că burgerul „Jandarm“ a avut mare succes pe Facebook, dar s-a şi vândut cel mai bine. După ce a rămas fără acest sortiment, proprietarul a pus în vânzare burgerul „Jandarmeriţa picantă cu piept de pui“, scrie adevarul.ro. Afacerea motociclistului se numeşte “Duba cu mâncare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
John Billington captura video jpg
image png
shutterstock 1606190587 jpg
sotia lui ciuca jpg
mattress 2489615 1280 jpg
washing machine 5423359 1280 jpg
image png
regina maria coroana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net