Fițe de baron la Bac. Fiica lui Adrian Duicu a avut telefonul asupra ei în sala de examen

image
Adina Duicu e suspectată că a copiat la proba de Chimie, cu ajutorul telefonului mobil (foto: facebook/Adina Duicu)

Fiica fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți (Adrian Duicu), acuzată că a copiat la proba de Chimie a examenului de Bacalaureat, a elucidat motivul altercației iscate în fața liceului, în urmă cu trei zile. Adina Duicu le-a spus anchetatorilor că avea asupra sa telefonul mobil, pe care a refuzat să-l predea la ieșirea din sala de examen.

Adina Duicu a fost bănuită de fraudarea examenului la proba Chimie, motiv pentru care la terminarea examenului a fost condusă în Cancelarie, unde i s-a cerut să predea obiectele folosite pentru copiat. Fata a refuzat să se supună controlului corporal, iar între ea, ajutată de familie, și polițiștii chemați la incident s-a iscat o alterație, în urma căreia unul dintre oamenii legii a fost mușcat și pălmuit. Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, unde se află dosarul, spun că procurorul și-a dat seama că fata are un telefon mobil asupra sa, ascuns, însă a încercat să o determine pe adolescentă să-l predea de bună voie, fără violență. 

„Era vizibil că sub tricou, la brâu, avea un obiect care putea să fie un telefon, dar ea a susținut că avea telefonul în mașină. I s-a propus să dea unui ofițer de poliție cheile mașinii să i se aducă telefonul, a refuzat pe motivul că nu umblă nimeni în mașina ei fără consimțământul său, situație în care a fost condusă la mașină să își ia telefonul. Când a ajuns în apropierea mașinii, au venit rudele. Când s-a apropiat de mașină, a scos telefonul de la brâu și i l-a dat mamei sale, moment în care polițistul a intervenit și a luat telefonul de la persoana respectivă. Persoana respectivă (n.r. - mama Adinei Duicu) l-a mușcat pe polițist de mână, l-a zgârâiat pe ochi. A fost nevoie să o imobilizeze pentru a înceta agresiunea, a intervenit şi sora fetei suspectate de fraudă și l-a pălmuit pe polițistul respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului, Fănică Cercel, citat de Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, dosarul penal are ca obiect „săvârșirea unor infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat și abuz în serviciu și vizează elevi, profesori examinatori și comisia de examen, scrie Mediafax.

Edu.ro: Rezultate Bacalaureat 2015 – 66% dintre elevi au promovat

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
preschimbare permis de conducere jpeg
Adrian Câciu FOTO gov.ro
image
image
image
image
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay