Fiu de politician: „Sunt şmecher, mamă, am femei la produs! Ele îmi fac banii”

Ultima actualizare:

    Una dintre prostituatele din reţeaua de care se ocupa Daniel Pleşcan
Una dintre prostituatele din reţeaua de care se ocupa Daniel Pleşcan

Golan de Valea Jiului! Daniel Pleşcan, arestat preventiv pentru 30 de zile după scandalul imens de pe o terasă din Petroşani, în urma căruia un poliţist a ajuns în spital, e implicat în mai multe dosare penale. Fiul fostei consiliere judeţene Dorina Pleşcan mai este judecat pentru conducere fără permis şi într-un dosar de proxenetism, în care mai multe prostituate aveau 16 şi 17 ani.

În urmă cu o săptămână, beizadeaua a fost implicată într-o bătaie la un local din Petroşani, iar un poliţist aflat în timpul liber a fost lovit şi a ajuns la spital. A doua zi, mascaţii l-au ridicat de la domiciliu pe derbedeu, după ce poliţistul a depus plângere împotriva sa.

Daniel Pleşcan, fiul fostei candidate UNPR la Primăria Petroşani, fusese condamnat recent, în primă instanţă, la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul prostituatelor de lux din Valea Jiului. În dosar, Pleşcan şi iubita sa, Mihaela Ciociu (24 de ani), sunt judecaţi pentru infracţiuni de proxenetism şi trafic de minori. Potrivit anchetatorilor, Mihaela Ciociu se ocupa de înlesnirea practicării prostituţiei şi de obţinerea de foloase de pe urma mai multor tinere, printre care şi puştoaice cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani.

Relevantă ar fi fost, potrivit procurorilor, o discuţie dintre tânărul Pleşcan şi mama sa, care îl atenţiona să se cuminţească. „În 8 iulie, ora 1:03, Daniel Pleşcan este contactat telefonic de către mama sa, Dorina Pleşcan, aceasta reproşându-i că nu vrea să se liniştească, moment în care între cei doi izbucneşte o ceartă, iar Daniel Pleşcan îi spune: „Păi nu am o muncă, mamă… că-s interlop! Sunt şmecher, am femei la produs, mamă! Nu pot să muncesc eu, îmi fac femeile bani!”, se arată în documentele de anchetă. 

image
image
image
image
image
image
970 5 fotoADocea Untold jpg
jose ruben mexic zoo jpg
masina politie foto: pexels
urcior jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
creatoare deserturi din sapun instagram jpg