Fiu de politician, vânzător de droguri în şcoli

Ultima actualizare:

    Tânărul a fost  reţinut și audiat de  procurori ore bune
Tânărul a fost reţinut și audiat de procurori ore bune

La doar 16 ani, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alexandru Uioreanu, lipseşte cu săptămânile de la şcoală şi este acuzat că vinde droguri în liceele din Cluj. El a fost reţinut miercuri seara, pentru 24 de ore şi audiat de procurori.

Vestea a picat ca o bombă în rândul cunoscuţilor lui, dar şi ai tatălui său, Horia Uioreanu. Acesta a mers, ieri după-amiaza, la sediul DIICOT Cluj ca să afle mai multe informaţii despre fiul său.

"Nu ştiu prea multe. Mi-ar părea rău să fie adevărat. Poate că funcţiile pe care le-am avut, cea de deputat, şi acum cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, m-au ţinut mai departe de el. E un copil din prima căsătorie, dar îl iubesc mult", a spus, cu lacrimi în ochi, preşedintele CJ Cluj. Alexandru Uioreanu este fiul acestuia din prima căsătorie şi locuieşte cu mama sa. El este elev în clasa a XI-a B la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică Octavian Stroia din Cluj-Napoca, la specializarea Teatru.

Actiunea a fost una de amploare
Actiunea a fost una de amploare

Colegii săi de clasă spun despre el că nu au bănuit o clipă că ar face trafic de droguri. "Nu ne-a întrebat dacă vrem să cumpărăm droguri. Nu ştiu ca în şcoala noastră să se vândă droguri", spune Denis Stanciu (18 ani), un coleg de clasă de-al lui Alexandru. Denis mai spune că Alexandru este o fire sociabilă şi veselă, dar că venea la şcoală foarte rar.

"Ne-a spus că are probleme de sănătate şi de aceea lipseşte aşa mult", a mai spus Denis. Diriginta lui Alexandru a confirmat spusele elevilor şi a precizat că notele din catalog ale copilului nu sunt mari.

"Are corigenţe, mediile sale sunt între 5 şi 7, dar e un copil inteligent şi dacă ar veni la şcoală ar avea doar 9 şi 10", susţine diriginta. Alexandru Uioreanu aştepta aseară decizia judecătorilor, dacă îşi va petrece Sărbătorile în arest sau va pleca acasă.

"Mi-ar părea rău să fie adevărat. Funcţiile pe care le-am avut m-au ţinut mai departe de el. E un copil din prima căsătorie"

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net