Fiul de diplomat a ucis pentru o ţigară

Ultima actualizare:

    Ahmed Othman (23 de ani) este student la Politehnică
Ahmed Othman (23 de ani) este student la Politehnică

Drogurile i-au întunecat minţile. Aflat în sevraj, libianul Ahmed Othman şi-a ucis cu sânge rece iubita, după care s-a răzbunat şi pe pisica acesteia. Setea de a omorî nu s-a oprit aici, astfel că imediat ce a ieşit din scara blocului a mai înjunghiat un vecin. Motivul? Nu i-a dat o ţigară.

Tatăl lui este diplomat la Ambasada Libiei la Bucureşti şi, aşa cum spune protocolul, bărbatul şi-a putut aduce familia din Tripoli. Pe cei doi fii, Ahmed Othman (23 de ani) şi Ayoub Halb, împreună cu soţia. Ambii sunt studenţi la Politehnică. Viaţa omului a fost dată peste cap, după ce Ahmed a ajuns în spatele gratiilor.


    Pe pagina sa de socializare apare maşina Ambasadei Libiei la Bucureşti
Pe pagina sa de socializare apare maşina Ambasadei Libiei la Bucureşti

simeon stalpnicul png

Sâmbătă seara, tânărul şi-a înjunghiat iubita cu un cuţit, chiar în locuinţa acesteia din sectorul 3 al Capitalei. Totul s-a petrecut în jurul orei 19.00, după o ceartă în cuplu, iar surse din cadrul anchetatorilor spun că libianul consumase substanţe interzise şi că se afla în sevraj în momentul în care a comis fapta. Poliţiştii au găsit-o pe fată zăcând într-o baltă de sânge. La fel şi pe pisica ei. Iar carnagiul nu s-a oprit aici. Un vecin de 54 de ani a avut ghinionul să-i iasă în cale în scara blocului, criminalul s-a oprit şi i-a cerut o ţigară, dar a fost refuzat. Asta l-a costat viaţa pe om. Ahmed a plecat din apartament val-vârtej, cu arma albă după el şi nu a stat pe gânduri să o înfigă în burta vecinului de două ori. Un alt vecin, de 64 de ani, a văzut oribila scenă şi a avut curajul să-l ţină de vorbă pe ucigaş până la sosirea poliţiştilor. L-au dus la Secţia 23 pentru a fi audiat, dar nu a vrut să vorbească, după care l-au transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, apoi la Spitalul Alexandru Obregia, pentru mai multe investigaţii. Acolo s-a constatat că era drogat. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti şi prezentat ieri instanţei de judecată cu propunere de arestare, fiind acuzat de omor calificat.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net