Fiul Elodiei nu-şi mai aminteşte de mama dispărută: "Băiatul este traumatizat"

Ultima actualizare:

    † Elodia Ghinescu  a dispărut  misterios în  noaptea de  29 august 2007
† Elodia Ghinescu a dispărut misterios în noaptea de 29 august 2007

Ce trist! A dispărut fără urmă în 2007, iar acum doar presa îi mai pomeneşte numele. Elodia Ghinescu ar fi împlinit miercuri 49 de ani şi nimeni din familie nu va aprinde măcar o lumânare în amintirea ei.

Fără tort, fără confetti, ori petrecere cu prietenii. Aşa va trece ziua de 27 septembrie pentru familia Elodiei Ghinescu, celebra avocată dispărută fără urmă, acum 10 ani. Ar fi împlinit 49 de ani. În 2007, toată ţara o căuta pe Elodia Ghinescu, o avocată de succes din Braşov. A dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007, iar corpul ei nu a fost găsit nici în ziua de azi. Dispariţia ei a devenit un subiect fierbinte după ce a fost făcut public de postul de televiziune OTV. Emisiunea ”Dan Diaconescu Direct” a înregistrat atunci un record: 239 de ediţii consecutive dedicate acestui subiect, la care se uitau, toată noaptea, circa un milion de români.

Soţul avocatei, poliţistul Cristian Cioacă, se află la puşcărie după ce a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale. Este puţin probabil ca el să-şi aducă aminte de ziua de naşterea soţiei pentru care se află după gratii. Din păcate, nici familia ei nu o pomeneşte în nici un fel. 


    Cristian Cioacă şi avocata  s-au căsătorit în 2004
Cristian Cioacă şi avocata s-au căsătorit în 2004


    Fratele Elodiei ar fi vrut să transforme  casa bunicilor într-o pensiune
Fratele Elodiei ar fi vrut să transforme casa bunicilor într-o pensiune

”Elodia ar fi împlinit 49 de ani şi sunt 10 ani de când a dispărut. Nu o vom aminti în nici un fel, nici cu lumânări, nici cu pomeni. Poate la anul, când se vor împlini 50 de ani de la naşterea ei. Nu pentru că nu am vrea sau pentru că am uitat-o, dar trecem printr-o perioadă mai grea din punct de vedere financiar. Am vrut să renovez casa bunicilor, în care am copilărit cu Elodia, să o transform într-o pensiune. Nu am terminat lucrările şi sper să reuşesc să ies din problemele financiare. Pe Patrick nu l-am văzut de mult timp, mai mult de trei ani. Creşte în casa criminalului Cioacă. Îl învaţă numai tâmpenii şi să fie distant cu noi. Este crescut în spiritul lor, de oameni răi. Băiatul este traumatizat, de aceea am decis să aşteptăm să mai crească şi să afle adevărul despre mama lui şi despre tatăl criminal. Patrick spune că mama lui este în Cosmos. Aşa l-au învăţat”, ne-a declarat trist Robert Ghinescu, fratele avocatei dispărute, profesor de Religie.


    Elodia şi Patrick,  imediat după  ce l-a născut
Elodia şi Patrick, imediat după ce l-a născut

Născut în decembrie 2004, Patrick-Matei a crescut fără mamă de la vârsta de doi ani şi jumătate. Fiul Elodiei are amintiri puţine cu mama lui şi o cunoaşte mai mult din fotografii. Acum, este băiat mare, are aproape 13 ani şi este un elev apreciat de profesori. S-a înălţat şi a început să joace baschet. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă din 2016, Patrick a fost dus de rudele lui Cioacă să-şi vadă tatăl la puşcărie. După spusele unor apropiaţi, fostul poliţist ar fi izbucnit în plâns când şi-a revăzut fiul. După încarcerarea tatălui său, copilul a fost crescut când de bunică, când de mătuşa din partea tatălui, unde se află şi în prezent. Încă nu îi este clar de ce tatăl lui este la puşcărie şi nici cum a dispărut mama sa.

Cum a dispărut avocata din Braşov

Cazul avocatei Elodia Marilena Ghinescu, din Braşov, a început după dispariţia acesteia, în noaptea de 29 august 2007. Dispariţia a fost înregistrată abia în 5 septembrie, când soţul Cristian Cioacă a făcut sesizare la Poliţie. Trupul Elodiei a fost căutat în râpe, în păduri, cu câini, elicoptere, clarvăzători şi detectivi particulari. La 12 februarie 2009, Elodia Ghinescu a fost oficial declarată dispărută. Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net