Fiul fostei judecătoare Veronica Cîrstoiu, condamnat definitiv! Află câţi ani va sta după gratii


    Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cârstoiu, a primit sentinţa definitivă prin care va face 4 ani de închisoare, pentru accidentul mortal provocat în anul 2011, la Târgovişte Foto: adevărul.ro
Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cârstoiu, a primit sentinţa definitivă prin care va face 4 ani de închisoare, pentru accidentul mortal provocat în anul 2011, la Târgovişte Foto: adevărul.ro

Fiul fostei judecătoare Veronica Cîrstoiu, fostul preot Florin Cergan, a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă, în urma accidentului produs în 2011, când Cergan a provocat un accident în care au murit un preot, soţia şi fiica acestuia.

Curtea de Apel Ploieşti l-a condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare pe fostul preot Florin Cergan, de la Parohia Lăculeţe, din comuna dâmboviţeană Glodeni, care a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă în urma accidentului produs în 8 martie 2011. Atunci, Cergan a lovit cu autoturismul său BMW o Dacie în care se aflau un preot, soţia şi fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, toţi cei trei decedând în urma accidentului, potrivit Mediafax.

Sentinţa Curţii de Apel Ploieşti este definitivă, iar, în luarea deciziei de condamnare, judecătorii au aplicat Codul Penal anterior, care este legea penală mai favorabilă în cazul lui Cergan. Iniţial, Judecătoria Târgovişte îl condamnase pe Florin Cergan la cinci ani de detenţie.

Fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu a fost implicat într-un accident rutier soldat cu moartea a trei persoane, instanţa respingând atunci propunerea de arestare preventivă a acestuia, formulată de către procurori.

Accidentul a avut loc în Târgovişte, la 8 martie 2011, când Cergan, pe atunci preot în Parohia Lăculeţe din comuna Glodeni, conducea un autoturism BMW. Acesta a intrat într-o Dacie în care se aflau preotul Nicolae Nicolae, de la Parohia Gheboaia, soţia şi fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, toţi trei decedaţi în accident. Martorii spuneau, la vremea respectivă, că maşina lui Cergan avea peste 100 de kilometri pe oră. Iniţial, acesta nu a recunoscut că se afla la volanul autoturismului BMW, însă a doua zi s-a prezentat la Poliţie şi a mărturisit că el a provocat accidentul, fiind reţinut de către procurori pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Cergan, însă Judecătoria Târgovişte a respins propunerea. La câteva zile după accident, Arhiepiscopia Târgoviştei i-a ridicat lui Cergan dreptul de a sluji. Familia victimelor accidentului provocat, în martie 2011, în municipiul Târgovişte, de către fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, Florin Cergan, a acuzat public faptul că acest dosar ar fi fost tergiversat din cauza influenţei magistratului. Familia victimelor se judecată în continuare pentru despăgubiri în urma acestui accident, în cadrul unui proces la civil.

În 2013, judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel Bucureşti, şi fiul acesteia, Florin Cergan, au fost arestaţi preventiv de Curtea de Apel Bucureşti, într-un dosar în care sunt acuzaţi de complicitate la trafic de influenţă şi luare de mită pentru soluţii favorabile în dosare.

Potrivit procurorilor, persoane interesate în soluţionarea favorabilă a unor dosare penale aflate pe rolul instanţelor de judecată au remis prin intermediar, în mai multe tranşe, sume de bani în cuantum de peste un milion de euro, "în scopul obţinerii unor soluţii favorabile în cauze penale".

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
cub ana maria mărgean png
Andrei Gîrjob jpeg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg