Flashmob la metrou ├«mpotriva clasei politice. Cum se preg─âtesc manifestan╚Ťii pentru protestul din 6 martie

simeon stalpnicul png
M─âlin Bot

Jurnalistul M─âlin Bot a pornit o ÔÇ×revolu╚ŤieÔÇŁ online ├«n care str├ónge tot mai mul╚Ťi oameni pentru protestul de pe 6 martie prin care ├«╚Öi dore╚Öte s─â trag─â un semnal de alarm─â cu privire la schimbarea legilor din Rom├ónia. ├Än seara zilei de miercuri, 28 februarie, M─âlin ╚Öi sus╚Ťin─âtorii lui s-au str├óns la metrou Pia╚Ťa Unirii unde au ╚Ťinut pancarte prin care ├«╚Öi spuneau puntul de vedere.

M─âlin Bot a f─âcut c├óteva declara╚Ťii ├«n Pia╚Ťa Unirii printr-un video live de pe canalul personal de Youtube. El a f─âcut acuza╚Ťii dure cu privire la atitudinea politic─â a Vioric─âi D─âncil─â, dar ╚Öi la noile legi din Parlament.

ÔÇ×Suntem ├«n Bucure╚Öti la metroul Pia╚Ťa Unirii ╚Öi promov─âm protestul nostru din 6 martie de la Parlamentul Rom├óniei. Bucure╚Ötiul se ridic─â. ├Äi prindem acolo pe derbedeii care ne ╚Ťin in strad─â ╚Öi care vor s─â scape de pu╚Öc─ârie. 99,9% este probabilitatea c─â Klaus Iohannis nu va da curs cererii lui Tudorel Toader. Viorica D─âncil─â nu a venit la ╚Öedin╚Ťa de bilan╚Ť a Directiei Na╚Ťionale Anticorup╚Ťie. Oamenii a╚Ötia ╚Öi-au luat guvernul pe persoan─â fizic─â, pe persoana infractor Liviu Dragnea. Este scandalos! Este scandalos ce se ├«nt├ómpl─â ├«n Guvernul Rom├óniei!ÔÇŁ,a spus M─âlin Bot.

simeon stalpnicul png
M─âlin BotFoto Facebook

Protestul de pe 6 martie, intitulat pe Facebook ÔÇ×Revolu╚Ťia genera╚Ťiei noastre 2.0ÔÇŁ va ├«ncepe la ora 10 diminea╚Ťa ╚Öi se va termina la 11 seara, timp ├«n care rom├ónii din toat─â ╚Ťara se vor uni ├«mpotriva ÔÇ×asaltului mafiei politice asupra Statului de DreptÔÇŁ, conform paginii oficiale a protestului. 

ÔÇ×APEL la UNITATE ROM├éNEASC─é! ├Än 6 martie 2018, anul centenarului, putem demonstra unitate na╚Ťional─â pentru un scop comun ╚Öi s─â l─âs─âm dezbin─ârile pentru alte subiecte de protest. Protestul din 6 martie are loc pentru ca noi, Rom├ónii, ne-am s─âturat s─â fim condu╚Öi de ho╚Ťii oportun╚Öti. A╚Öa c─â, facem apel TUTUROR Rom├ónilor care ├«╚Öi doresc o clas─â politic─â condus─â de oameni corec╚Ťi, ├«n aceast─â Pia╚Ť─â Izvor, este loc pentru to╚ŤiÔÇŁ, este un fragment din mesajul publicat pe Facebook.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg