Flashmob la metrou împotriva clasei politice. Cum se pregătesc manifestanții pentru protestul din 6 martie

Ultima actualizare:

    Mălin Bot
Mălin Bot

Jurnalistul Mălin Bot a pornit o „revoluție” online în care strânge tot mai mulți oameni pentru protestul de pe 6 martie prin care își dorește să tragă un semnal de alarmă cu privire la schimbarea legilor din România. În seara zilei de miercuri, 28 februarie, Mălin și susținătorii lui s-au strâns la metrou Piața Unirii unde au ținut pancarte prin care își spuneau puntul de vedere.

Mălin Bot a făcut câteva declarații în Piața Unirii printr-un video live de pe canalul personal de Youtube. El a făcut acuzații dure cu privire la atitudinea politică a Vioricăi Dăncilă, dar și la noile legi din Parlament.

„Suntem în București la metroul Piața Unirii și promovăm protestul nostru din 6 martie de la Parlamentul României. Bucureștiul se ridică. Îi prindem acolo pe derbedeii care ne țin in stradă și care vor să scape de pușcărie. 99,9% este probabilitatea că Klaus Iohannis nu va da curs cererii lui Tudorel Toader. Viorica Dăncilă nu a venit la ședința de bilanț a Directiei Naționale Anticorupție. Oamenii aștia și-au luat guvernul pe persoană fizică, pe persoana infractor Liviu Dragnea. Este scandalos! Este scandalos ce se întâmplă în Guvernul României!”,a spus Mălin Bot.


    Mălin BotFoto Facebook
Mălin BotFoto Facebook

Protestul de pe 6 martie, intitulat pe Facebook „Revoluția generației noastre 2.0” va începe la ora 10 dimineața și se va termina la 11 seara, timp în care românii din toată țara se vor uni împotriva „asaltului mafiei politice asupra Statului de Drept”, conform paginii oficiale a protestului. 

„APEL la UNITATE ROMÂNEASCĂ! În 6 martie 2018, anul centenarului, putem demonstra unitate națională pentru un scop comun și să lăsăm dezbinările pentru alte subiecte de protest. Protestul din 6 martie are loc pentru ca noi, Românii, ne-am săturat să fim conduși de hoții oportunști. Așa că, facem apel TUTUROR Românilor care își doresc o clasă politică condusă de oameni corecți, în această Piață Izvor, este loc pentru toți”, este un fragment din mesajul publicat pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net