Florian Coldea, dup─â audieri: ┬źAm servit statul vertical┬╗

simeon stalpnicul png
Florian Coldeafoto: stirileprotv.ro

Dup─â aproape opt ore de audieri, Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, a anun╚Ťat c─â va mai fi audiat ╚Öi ├«n Comisia parlamentar─â pentru controlul activit─â┼úii SRI

Coldea a afirmat c─â a vorbit despre ÔÇ×o serie de chestiuni din spa╚Ťiul public ale unor fo╚Öti beneficiari, jurnali╚Öti, o parte ne cultivau cu insisten╚Ť─â, fo╚Öti colaboratori din institu╚Ťie: am explicat ├«n detaliu care sunt procedurile ╚Öi modul de rela╚Ťionare cu to╚Ťi ace╚Ötia cu care institu╚Ťia a rela╚Ťionat ├«n limitele legiiÔÇŁ.

ÔÇ×Separat de combaterea corup╚Ťiei ne-am realizat misiunile serviciului, reu╚Öind s─â trecem neafecta╚Ťi de un fenomen terorist, s─â facem fa╚Ť─â probelor de contraspionaj din vecin─âtatea estic─â ├«n condi╚Ťiile ├«n care vedem c─â multe ╚Ť─âri cu capabilit─â╚Ťi mai mari au fost serios afectate. Am contribuit semnificativ ca Rom├ónia s─â fie catalogat─â ca ╚Ťar─â sigur─â ╚Öi furnizor de securitateÔÇŁ, a mai spus el, preciz├ónd c─â ÔÇ×siguran╚Ťa Rom├óniei, a╚Öa cum o resimt cet─â╚Ťenii, nu e un dat, a╚Öa cum din p─âcate extrem de mul╚Ťi consider─â, ci este rezultatul unor eforturi institu╚Ťionale ╚Öi individualeÔÇŁ.

ÔÇ×S-a vorbit ╚Öi de sintagmele cu care azi e redefinit statul, de unele voci. Am precizat c─â eu nu ├«n╚Ťeleg sintagma, dar m─â pot referi doar la statul vertical pe care l-am servit, ├«n care s-au f─âcut eforturi deosebite pentru consolidarea legii. La acest efort nu a participat doar institu╚Ťia noastr─â ci ╚Öi altele, unele din ele din varii motive ├«l redefinesc azi. De╚Öi ├«n╚Ťeleg atrac╚Ťia pentru mister, pove╚Öti cu spioni ╚Öi conspira╚Ťii ╚Öi frustrarea unora, aceste demersuri care merg dincolo de politic─â risc─â s─â se transforme ├«n v├ón─âtoare de vrajitoare, care afecteaz─â institu╚Ťiile fundamentale ale statului rom├ón, normele euroatlantice pe care unii pretind c─â le ap─âr─âÔÇŁ, a mai spus Florian Coldea, citat de DIGI24.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
oana roman 2 webp
onoriu 12 JPG
anne heche jpg
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png
Restaurantele McDonalds sunt deschise și de sărbători jpeg
298824951 627862785276558 3097622981050376234 n mp4 thumbnail png