Florin Cîțu, dat în judecată în SUA pentru o datorie de 6.700 de dolari


    Florin Cîțu a fost dat în judecată în SUAFoto: captură video
Florin Cîțu a fost dat în judecată în SUAFoto: captură video

La șase ani după plecarea din SUA, în 2008, premierul Florin Cîțu a fost dat în judecată pentru o datorie de aproape 6.700 de dolari de pe un card de credit.

Cazul a fost respins temporar pentru că actualul premier nu a fost de găsit la acel moment, iar firma de recuperare nu a mai redeschis ulterior procesul civil, scrie mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, firma i-a cerut lui Florin Cîţu 9.755,27 de dolari pentru că nu şi-a respectat angajamentele semnate. Actualul premier a fost însă de negăsit. 

După trei luni şi jumătate, firma a mai cerut alte trei luni pentru a-l localiza şi a-l informa cu privire la proces. Firma în cauză l-a căutat pe actualul premier la adresă, în bazele de date la care era abonat, în agende telefonice, pe internet, în sistemele de înregistrare ale alegătorilor, a proprietăţilor şi în evidenţa populaţiei. Firma a angajat chiar şi un investigator, însă nici el nu a reuşit să îl găseasă.

După șapte luni de la chemarea sa în instanţă, judecătorul a respins temporar cazul, iar firma de recuperare nu mai a mai redeschis procesul civil.  

După 13 ani de la acest eveniment, premierul a declarat într-o conferinţă de presă că nu ştie despre ce este vorba. „Nu am nicio explicaţie, chiar nu ştiu despre ce este vorba”, a răspuns Cîțu.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
Bancnotele care valorează 1800 de lire
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png