Florin Piersic, mărturisire dureroasă chiar de Sărbători: „Îmi e frică de moarte”. Ce mesaj le-a transmis românilor


    Florin Piersic a dezvăluit că se teme de moarteFoto: Captură Video
Florin Piersic a dezvăluit că se teme de moarteFoto: Captură Video

După ce, în anii ce-au trecut, tot mai mulți prieteni actori- și nu numai- ai maestrului Piersic s-au stins în mod tragic din viață, se pare că și marele actor, în vârstă de 84 de ani, se mai lasă cuprins din când în când de tot felul de gânduri negre.

Florin Piersic a mărturisit, joi, 24 decembrie, în cadrul ediției speciale difuzate de Antena 3, în seara de Ajun, că îi este foarte teamă de moarte. Piersic, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, a ținut să le transmită urmăritorilor emisiunii un mesaj de încurajare, avându-i în vedere în spcial pe cei care au pierdut pe cineva drag în pandemie.

Florin Piersic, mesaj pentru români în prag de Sărbători

„Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această periodă.

Jur că vă spun adevărat. Jur! Mie mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar eu mi-e greu și să pronunț cuvântul 'moarte', de aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun 'a murit', ci 'a plecat într-o stea'.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dar TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”, a spus Florin Piersic.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg