Florinel de la Vişina a primit o maşină de la iubitul spaniol

simeon stalpnicul png
Florin şi Jeronimo locuiesc acum în Spania

A recunoscut că e materialist şi că pentru el sentimentele sunt pe locul doi, însă acest lucru nu i-a adus neplăceri lui Florin Marin (25 de ani) în viaţa personală. Din contră, soţul Philip Clements îi trimite bani, iar iubitul spaniol i-a cumpărat o maşină.

Există un proverb care spune “mielul blând suge de la două oi”. Această vorbă din popor i se potriveşte mănuşă dâmboviţeanului devenit peste noapte celebru, după ce s-a căsătorit cu un fost preot anglican pe nume Philip Clements (80 de ani), în aprilie anul trecut.

Florin Marin şi fostul cleric, care îi putea fi lejer bunic, s-au despărţit câteva luni mai târziu, însă nu au divorţat şi iată că el continuă să menţină relaţia caldă, chiar şi la distanţă. De câteva luni, bruneţelul cu alură de manechin şi-a făcut un nou iubit, de origine spaniolă, Jeronimo Jesus de Vega, şi s-a mutat la el, în Spania, aşa că este răsfăţat din două părţi.

simeon stalpnicul png

Bunicuţul englez îi trimite periodic câte 1.000 de lire, iar “amantul” îi cumpără bijuterii din aur, parfumuri, iar, de curând, i-a cumpărat şi o maşină, un Peugeot alb, în două uşi. Din păcate, tinerelul nu o poate conduce pentru că nu are permis deocamdată, însă cu această ocazie s-a înscris la cursuri de şofat.

simeon stalpnicul png
Philip Clements, soţul lui Florinel

“Am primit o maşină de la Jeronimo. Nu o conduc pentru că eu nu am permis, dar m-am apucat de câteva săptămâni de şcoală. Voi vedea când o să-l şi iau pentru că merg din când în când, mă trezesc cam târziu”, ne-a spus Florin Marin, care acum e la spaniol acasă, iar imediat după Sărbători va fi vizitat şi de englez.“Philip a spus că vine să mă viziteze aici, în Spania, pe data de 20 aprilie”, ne-a spus Florinel de la Vişina, care ne-a dat asigurări că cei doi bărbaţi din viaţa lui nu se vor întâlni pentru că bătrânul se cazează la hotel.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg