Focuri de armă în Capitală, pentru prinderea a doi bărbaţi care au furat o maşină

Ultima actualizare:

    Pistol (FOTO Arhiva Click!)
Pistol (FOTO Arhiva Click!)

Urmărire ca-n filme ieri seară, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Poliţiştii au pornit în căutarea a doi bărbaţi care furaseră un autoturism Dacia. După jumătate de oră de urmărire în trafic şi nouă focuri de avertisment trase, poliţiştii au reuşit să îi prindă pe cei doi.

Unul dintre suspecţi a verificat mai multe maşini parcate pe o stradă din sectorul 6. Acesta a reuşit să deschisă portiera autoturismului Dacia, prin metoda "chei potrivite", şi a plecat cu acesta. Celălalt bărbat, aflat la volanul unui Volskwagen l-a urmat, potrivit Mediafax.

Imediat după furt, poliţiştii bucureşteni au plecat în urmărirea celor doi. După aproximativ 30 de minute, când şi-au dat seama că nu pun în pericol siguranţa celorlalţi şoferi aflaţi în trafic, au blocat atât autoturismul furat, cât şi pe cel care îl însoţea.

Unul dintre cei doi suspecţi a coborât din autoturism şi a încercat să fugă, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment în plan vertical pentru prinderea şi imobilizarea acestuia.

Cei doi suspecţi, Laris Sandu Tudor şi Dănuţ Marian Vintilă, erau supravegheaţi de anchetatori de mai multă vreme întrucât erau suspectaţi că se ocupă cu furtul de autoturisme Dacia model vechi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
original declaratii presa ambasada sua 7 mai 2024 2 jpg
cutremur jpg
Bere jpg
sticle plastic jpeg
droguri praf cocaina shutterstock 2081236753 jpg
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net