Fost ziarist la Evenimentul Zilei, acuzat de răpirea unui copil! Poliţiştii tulceni refuză să intervină!

Ultima actualizare:

Fostul jurnalist Paul Apostol, actualmente lichidator celebru la Tulcea şi Constanţa este acuzat de răpirea unui copil de 9 ani, Andrei Ismail. Mama copilului, Liliana Ismail susţine că fiul ei a fost răpit miercuri dimineaţa de la şcoala Ion Creangă din Brăila şi transportat la Tulcea.

image

Foto: Liliana Ismail, reclamanta

Femeia spune că autorul răpirii Paul Apostol, ar fi fost ajutat de tatăl său, care suferă de o boală psihică şi este uşor influenţabil. Femeia a depus plăngere la Brăila iar o echipă de poliţişti s-a deplasat după amiază la Tulcea, pentru a-l prelua pe presupusul răpitor, după care au plecat pentru audieri înapoi la Brăila.

Poliţia tulcea a refuzat să intervină, deşi mama a descoperit copilul!

Mama copilului nu a fost lăsată să intre în sediul Poliţiei Tulcea pentru a discuta despre soarta copilului, iar ulterior a reuşit să afle de la copii din zona în care locuieşte tatăl său că acesta a fost adus acolo de mai multe persoane necunoscute. Feratele mai mare al băiatului răpit a sărit gardul în curtea casei şi şi-a văzut fratele în casă, plăngănd, fiind înconjurat d emai multe persoane necunoscute, presupuşi asociaţi de la firma de lichidări a lui Paul Apostol. Încercând să pătrundă în casă băiatul a fost agresat de un avocat, şi deşi fratele său mai mic a încercat să fugă din casă a fost reţinut de persoanele din interior.

image

Foto: Fratele Octav,  împins cu forţa din casa în care este ţinut fratele său.

Nici după aceste evenimente incredibile la care au asistat zeci de vecini ieşiţi în stradă, poliţiştii tulceni nu au intervenit, refuzănd să se deplaseze la faţa locului deşi au fost apelaţi la 112 de două ori!Apostol, afaceristul  cu multe relaţii

De remarcat ar fi faptul că în timp ce presupusul răpitor Apostol se afla la sediul Poliţiei, la faţa locului a sosit şi seful Inspectoratului Judeţean Tulcea, comisarul şef Vasile Şofan.

image

Foto: Şeful Poliţiei s-a interesat la faţa locului de problema lui Apostol

Apostol este fost ziarist la Evenimentul Zilei, după care a devenit un om de afaceri de succes, avănd foarte multe relaţii în Justiţie şi Poliţie. Numele său a fost legat şi de afaceristul tulcean  Fănel Păvălache, fost consilier guvernamental, fost apropiat al lui Şerban Mihailescu. După refuzul poliţiştilor tulceni de a verifica starea copilului şi persoanele care îl ţin sechestrat în casă, mama şi fratele acestuia au rămas singuri în faţa casei, în jurul orei 21,30, pentru ca acesta să nu fie mutat în altă locaţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net