Fosta iubită a lui Cataramă, dată în judecată de Primărie


    Cataramă, avere de 170 milioane €; Adina, iubită de miliardar timp de 16 luni
Cataramă, avere de 170 milioane €; Adina, iubită de miliardar timp de 16 luni

Adina Alberts schimbă sala de operaţii cu cea de judecată. În aprilie 2012, doctoriţa trebuie să se prezinte la Judecătoria sectorului 1 pentru că şi-a ridicat încă un etaj la clinica din centrul Capitalei, fără a avea autorizaţie de construire. Acum, Alberts riscă să fie obligată să dărâme construcţia, pe banii ei.

Fosta iubită a lui Viorel Cataramă are mari probleme cu statul. Anul trecut, în aprilie, agenţii de la Serviciul Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 au descoperit că la clinica de estetică a Adinei Alberts a fost construit un etaj în plus faţă de cât ar fi trebuit.

Potrivit procesului verbal făcut la faţa locului, în loc de demisol, parter şi două etaje, clădirea are demisol, parter şi trei etaje. Atunci, Alberts a fost amendată cu 4.000 de lei şi obligată să-şi obţină autorizaţie. La un alt control, în luna octombrie, agenţii au descoperit că Adina Alberts nu a făcut nimic în acest sens.

Aşa că, Poliţia Locală a dat-o în judecată pe Adina Alberts, iar la 26 aprilie magistraţii vor hotărî dacă etajul al treilea al clădirii va fi dărâmat, pe banii doctoriţei.

Adina Alberts a construit ultimul etaj al clinicii de înfrumuseţare fără să aibă autorizaţie

simeon stalpnicul png

Clădirea cu pricina, aflată pe Bulevardul Banu Manta, la doi paşi de fostul sediu al Primăriei Sector 1, este de fapt o casă destul de veche, cumpărată şi modernizată de Adina Alberts. Aceasta a uitat, însă, ce scria în autorizaţia de construcţie pe care o deţinea.

Medicul Adina Alberts şi miliardarul Viorel Cataramă au format un cuplu din august 2010 până în decembrie 2011. În tot acest timp, Cataramă a răsfăţat-o pe doctoriţă ca pe o prinţesă: i-a făcut cadou un bolid Aston Martin, în valoare de circa 120.000 de euro, o plimba cu limuzina Maybach pe care o deţine, a dus-o în vacanţe exotice. Mai mult, miliardarul a cheltuit 25.000 de dolari pentru o "excursie" de doar o seară pentru a-şi duce iubita la opera din New York.

«Au construit etajele acum vreo doi ani»

„Când m-am mutat eu în blocul de lângă, în ‘80, aici era o bibliotecă. Casa a fost naţionalizată şi, când au scos-o la vânzare, mulţi s-au bătut pe ea. Acum vreo doi ani au ridicat aici etajele de sus. Nu ştim noi ce probleme sunt acolo", ne-a spus Mihai Matei, administratorul blocului de lângă clinica Adinei Alberts.

Cataramă, avere de 170 milioane €

În vârstă de 55 de ani, Viorel Cataramă are o avere de invidiat. După 20 de ani de afaceri cu mobilă, Cataramă a adunat circa 170 milioane €, potrivit Forbes 500 Miliardari 2010. Cataramă se poate lăuda, însă, cu un adevărat parc auto de lux, printre maşinile sale fiind şi un Maybach de 300.000 €, primul din ţară.

Adina, iubită de miliardar timp de 16 luni

Adina Alberts (42 de ani) a avut o relaţie cu miliardarul Viorel Cataramă din august 2010 până în decembrie 2011. Este cunoscută drept medicul estetician al vedetelor. Adina a divorţat în 2009, iar în 2010 s-a luptat cu fostul soţ, Gerrit Willem, pe 4 milioane de euro.

Mai citeşte:

Viorel Cataramă, despre fosta iubită: «E cea mai frumoasă femeie din lume!»

Viorel Cataramă face pe şoferul pentru iubită! FOTO

Cataramă

a cheltuit 25.000 $ pentru o seară la operă

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock