Fosta soţie a lui Dan Condrea, trimisă la control psihiatric

Ultima actualizare:

    Laura Georgescu şi  Dan Condrea au fost  căsătoriţi 12 ani
Laura Georgescu şi Dan Condrea au fost căsătoriţi 12 ani

Lupta pentru custodia fetiţei lui Dan Condrea, fostul patron de la Hexi Pharma, şi pentru averea acestuia se desfăşoară în sala de judecată. Joi (6 octombrie), la Tribunalul Bucureşti au avut loc noi audieri în procesul pentru custodia fiicei lui Dan Condrea, Magda, în vârstă de 10 ani.

Judecătoarea a cerut ca Laura Georgescu, fosta soţie a lui Dan Condrea, să fie expertizată psihiatric la IML, potrivit romaniatv.net. Protecţia Copilului vrea o reevaluare din punct de vedere psihic a Laurei Georgescu şi o reevaluare a relaţiei pe care aceasta o are cu copilul, dar şi a relaţiei pe care Uliana Ochinciuc o are cu micuţa Magda. Toate cele trei rapoarte trebuie întocmite în cel puţin o lună de zile, când va fi termenul viitor. La ieşirea din tribunal, Laura Georgescu a spus că nici o lege din România nu cere expertizare psihiatrică a unei femei care îşi creşte copilul natural.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net