Fosta soţie a lui Tăriceanu, audiată în dosarul lui Remus Truică

Ultima actualizare:

    Călin Popescu Tăriceanu și Ioana Valmar au fost căsătoriți opt ani și au împreună un băiat
Călin Popescu Tăriceanu și Ioana Valmar au fost căsătoriți opt ani și au împreună un băiat

Ioana Valmar, fosta soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, a fost audiată la DNA Braşov, în calitate de martor, în dosarul privind retrocedări ilegale de terenuri, scrie Mediafax, citând surse judiciare.

Ioana Valmar a fost citată să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Braşov pentru a da o declaraţie de martor în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din judeţul Ilfov, în care prejudiciul a fost estimat la peste 135 de milioane de euro, spun aceleași surse.

Fosta soţie a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi dat o declaraţie referitoare la faptul că, la cabinetul său notariale, ar fi fost încheiate unele acte şi acorduri imobiliare legate de terenurile investigate în dosar. Sursele citate au precizat că persoane care se ocupau de aceste retrocedări de terenuri i-ar fi solicitat să încheie acte cu alte sume decât cele stabilite în normele privind tarifele de onorarii, cererile fiind respinse de Ioana Valmar.

În dosarul privind retrocedări ilegale de terenuri în Ilfov sunt cercetaţi prinţul Paul, Remus Truică şi avocatul Robert Roşu, toţi în arest la domiciliu, Dan Andronic, Claudiu Mateescu, Marius Marcovici, fost consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, și Gheorghe Sin, preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole, în cazul acestora fiind luată măsura controlului judiciar.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net