Fostul Principe Nicolae a primit rezultatele testului de paternitate! E fetița lui sau nu?

image
Fostul Principe Nicolae a primit rezultatele testelor de paternitateFoto Facebook

După ce una dintre fostele iubite ale nepotului Regelui Mihai I, Nicoleta Cîrjan, a susținut, în repetate rânduri, că are o fetiță alături de acesta, cei doi au primit, într-un final, vestea care a „făcut lumină”: rezultatele testului ADN. Cel care a făcut marele anunț a fost chiar fostul Principe Nicolae al României, care și-a anunțat urmăritorii prin intermediul rețelelor de socializare că este, într-adevăr, tătic.

Din mesajul lui Nicolae Medforth-Mills reise însă că mama copilului ar fi fost cea care ar fi amânat testul de paternitate, care, spune el, a fost făcut în cele din urmă la insistențele lui. Declarațiile Nicoletei Cîrjan de acum ceva vreme infirmă, totuși, această ipoteză.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris (fetița celor doi n.r)! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă doua teste?”, spunea tânăra la momentul respectiv. Iată și mesajul fostului Principe, publicat luni, 27 mai, pe contul său de socializare.

image
Iris, fetița fostului Principe Nicolae și a Nicoletei Cîrjan

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a fost mesajul fostului Principe Nicolae.

Nicolae este căsătorit cu Alina Binder jpeg
Nicolae este căsătorit cu Alina Binder, alături de care, momentan, nu are copii

Cronologia întâmplării

Nicoleta Cîrjan a rămas însărcinată cu Nicolae în 2015, în timpul desfășurării unui tur pe bicicletă prin România. Fostul Principe a refuzat însă acceptarea copilului și i-a cerut Nicoletei un test ADN, dar ea a refuzat atunci, după spusele sale.

„Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunţat prin corespondenţă scrisă că sunt tatăl copilului ei. În scopul probării declaraţiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti, singura instituţie abilitată să efectueze în mod ştiinţific un astfel de test.

image
Momentul în care s-a născut micuța Iris

Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternităţii, la instanţa competentă”, anunța Nicolae, la momentul respectiv.

La rândul ei, Nicoleta Cîrjan s-a apărat și a susținut că nu a făcut publică identitatea tatălui copilului tocmai pentru a-i proteja imaginea publică a acestuia. Mai mult decât atât, a fost chiar ea cea care i-a cerut Principelui Nicolae să facă testul de paternitate la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti sau la o clinică privată acreditată. „Când i-am trimis o poză cu burtica, de Crăciun, mi-a dat block pe Facebook”, a mărturist atunci Nicoleta Cîrjan.

Regele Mihai l-a exclus pe Princpele Nicolae din linia de succesiune din cauza neasumării responsabilităților sale 

Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae de pe linia de succesiune a Caseri Regale la scurt timp după ce a aflat că urma să devină tată. Ceea ce l-a nemulțumit însă pe Majestatea Sa nu a fost faptul că s-a implicat într-o relație cu o femeie oarecare, ci pentru că în calitate de moștenitor al unui titlu regal, nu și-a asumat responsabilitatea consecințelor unei relații pasagere.

foto front 1 pisica instagram jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
FotoJet jpg
298928761 839714603683337 6502115801888948110 n jpg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
Delta 1 jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
image
image
image
image
door 1590024 1920 jpg
foto   turist lovit stanca jpg
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg