Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, așteaptă al doilea copil. Ce frumos au făcut anunțul!

Ultima actualizare:

    foto: Instagram.com
foto: Instagram.com

Fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai I, a dat cea mai frumoasă veste în ajun de Moș Nicolae: soția sa, Alina-Maria Binder, este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Fericire mare în familia fostului principe Nicolae! Dacă la primul copil el și soția lui, Alina-Maria Binder, ar dat vestea de 1 Iunie, pe cel de-al doilea bebeluș, care e pe drum, l-au anunțat în ajun de Moș Nicolae, cunoscut drept ocrotitorul copiilor și al tinerilor. „De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei”, este mesajul transmis duminică pe pagina de Facebook a lui Nicolae al României.

Alina-Maria Binder este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și va naște în primăvara lui 2022. Cei doi soți mai au o mai au o fetiță, Maria Alexandra, care pe 7 noiembrie a împlinit un an. Fostul principe Nicolae mai are o fetiță în vâstă de cinci ani, Iris Anna, în urma unei relații cu Nicoleta Cîrjan. Nicolae și-a recunoscut fetița abia în  27 mai 2019, după ce a făcut două teste de paternitate. Din acel moment, nepotul Regelui Mihai şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte. 

Principele Nicolae, exclus din linia dinastică a Casei Regale 

Principele Nicolae a fost dezmoştenit şi alungat din ţară în august 2015. Nepotul Regelui Mihai, al treilea în ordinea de succesiune, după bunicul lui şi Principesa Margareta, a fost exclus din linia dinastică a Casei Regale şi i s-a retras titlul monarhic acordat în 2010. Motivele acestei decizii nu au fost făcute publice, dar surse din cadrul Casei Regale au făcut dezvăluiri incredibile privind excluderea lui Nicolae. Motivul ar fi de fapt relaţia pe care ar fi avut-o Nicolae cu una dintre colaboratoarele lui din România, Nicoleta Cîrjan, femeia care i-a dăruit principelui o fetiță, în anul 2016.

Citește și:

Ce spune Nicolae al României despre relația tensionată și împăcarea cu familia regală

Fostul Principe Nicolae, cadou impresionat pentru soţia sa, Alina: buchetul de mireasă la dimensiunea XXL

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net