Fostul ╚Öef al Transelectrica, Marius D─ânu┼ú Cara┼čol, condamnat. ╚śi-a falsificat diploma

image
Fostul pre┼čedinte al Transelectrica Marius D─ânu┼ú Cara┼čol, care ┼či-a falsificat diploma de studii, a fost condamnat la doi ani ┼či 8 luni de ├«nchisoare cu suspendareFOTO: adevarul.ro

Fostul pre┼čedinte al Transelectrica Marius D─ânu┼ú Cara┼čol, care ┼či-a falsificat diploma de studii, a fost condamnat la doi ani ┼či 8 luni de ├«nchisoare cu suspendare. Sentin┼úa nu este definitiv─â.

Fostul pre┼čedinte al Transelectrica Marius D─ânu┼ú Cara┼čol, care ┼či-a falsificat diploma de studii, a fost condamnat la doi ani ┼či 8 luni de ├«nchisoare cu suspendare, pentru ├«n┼čel─âciune ┼či uz de fals.

Magistra┼úii au dispus desfiin┼úarea diplomei false de inginer ÔÇŁfabricat─âÔÇŁ de Marius D─ânu┼ú Cara┼čol ┼či a oric─âror copii ale acesteia. Sentin┼úa pronun┼úat─â de magistra┼úii Judec─âtoriei Sector 1 nu este definitiv─â.

Fostul pre┼čedinte al Transelectrica Marius D─ânu┼ú Cara┼čol  a fost condamnat la doi ani ┼či 8 luni de ├«nchisoare cu suspendare.

Prin sentin┼ú─â, magistra┼úii au dispus ┼či c─â fostul pre┼čedinte Transelectrica nu poate fi ales ├«n autorit─â┼úile publice sau ├«n orice alte func┼úii publice, ┼či i se interzice dreptul de a ocupa o func┼úie ce implic─â exerci┼úiul autorit─â┼úii de stat, dreptul de a ocupa o func┼úie de conducere ├«n cadrul unei persoane juridice de drept public, pe o durat─â de 5 ani.

Sentin┼úa magistra┼úilor nu este definitiv─â ┼či poate fi atacat─â cu apel.

╚śi-a falsificat diploma de studii

Fostul pre┼čedinte al Transelectrica Marius D─ânu┼ú Cara┼čol a fost revocat din func┼úie ├«n luna septembrie, dup─â ce Edupedu.ro a relatat c─â de┼či sus┼úine ├«n CV-ul oficial c─â ÔÇťeste absolvent al Facult─â┼úii de Electrotehnic─â din cadrul Universit─â┼úii Politehnica Bucure┼čtiÔÇŁ, ar fi urmat cursurile universit─â┼úii, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o. Conducerea transportatorului na┼úional de energie Transelectrica a anun┼úat atunci c─â a decis formularea unei pl├óngeri penale ├«mpotriva lui Marius-D─ânu┼ú Cara┼čol, directorul general al companiei care ┼či-a falsificat CV-ul, precum ┼či depunerea tuturor diligen┼úelor ├«n sensul instituirii m─âsurilor asiguratorii ├«n procesul penal.

Citește și:

Fostul pre┼čedinte al Transelectrica Marius D─ânu┼ú Cara┼čol, care ┼či-a falsificat diploma de studii, a fost re┼úinut

┼×eful Transelectrica ┼či-a falsificat diploma de absolvire. Nu a finalizat studiile

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg