Fostul senator Cătălin Voicu, internat de urgenţă la Floreasca. El trebuia să se prezinte la ultimul termen al procesului

22 aprilie 2013
CLIIMA20100416 0035 1 jpeg
Cătălin Voicu a ajuns după gratii pe 30 martie, fiind acuzat, printre altele, de trafic de influenţă

├Än loc s─â ajung─â ├«n fa┼úa magistra┼úilor, pentru un ultim termen ├«n procesul ├«n care este judecat sub acuza┼úia de trafic de influen┼ú─â ┼či fals ├«n ├«nscrisuri,┬á fostul senator C─ât─âlin Voicu s-a internat de urgen┼ú─â la Spitalul Floreasca.

Judec─âtorii de la ├Änalta Curte voiau s─â-l audieze luni pe Voicu, ├«ns─â el nu s-a prezentat, anun┼ú─â rtv.net. Avoca┼úii s─âi spun c─â fostului senator i s-a f─âcut r─âu luni diminea┼ú─â ┼či a trebuit s─â mearg─â la spital pentru primirea ├«ngrijirilor medicale.

De altfel, la termenele precedente, Voicu a avut de fiecare dat─â probleme medicale ┼či chiar a fost luat cu ambulan┼úa din sala de judecat─â.

├Än 1 iunie 2012, C─ât─âlin Voicu a fost condamnat de un complet de trei judec─âtori de la instan┼úa suprem─â la dou─â pedepse pentru trafic de influen┼ú─â, respectiv la patru ┼či cinci ani de ├«nchisoare, iar pentru fals ├«n ├«nscrisuri a primit o pedeaps─â de un an ┼či dou─â luni de ├«nchisoare.

Voicu ar urma să execute pedeapsa cea mai mare, de cinci ani, din care judecătorii au scăzut perioada în care a stat în arest preventiv, din 30 martie 2010 până în 18 iulie 2011.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg