FOTO Bolnav de cancer, umilit de medic: «Ai atât de puţin timp să te mai bucuri de viaţă. Pa, nesimţitule»

Ultima actualizare:
sms
sms

Inuman! Aşa poate fi considerat gestul unui medic de familie din Cluj. Enervat că unul dintre pacienţi, bolnav de cancer, vrea să renunţe la serviciile lui şi să îşi caute un alt medic de familie, bărbatului i-a trimis acestuia un mesaj halucinant. 

„Consideră toate concediile şi ajutoarele acordate ţie şi nevestei un cadou. Ai atât de puţin timp să te mai bucuri de viaţă. PS. Hai pa, nesimţitule”, aşa sună mesajul primit în data de 4 aprilie de Milu H., diagnosticat cu tumoră la creier.

Medicul de familie, Ionel Mircu, şi-a manifestat astfel supărarea cu privire la decizia bărbatului de a-şi căuta un alt medic, informează ziardecluj.ro.

Bărbatul de 57 de ani s-a îmbolnăvit de cancer, fiind diagnosticat cu tumoră la creier. Între intervenţii chirurgicale şi tratamente costisitoare, clujeanul a fost pus pe drumuri de nenumărate ori de medicul său de familie, Ionel Mircu. Acesta a fost şi motivul pentru care familia a decis să-i caute un alt medic.

Potrivit ziaruldecluj.ro, atunci când a fost contactat telefonic, doctorul Mircu a declarat următoarele: "Domnul Milu este bolnav. A suferit o operaţie pe creier. Poate nu este în toate facultăţile mintale. Nu este pacientul meu, l-am scos de pe liste în urmă cu ceva timp".

La scurt timp, doctorul a revenit asupra declaraţiei: "Au venit în fiecare zi pentru bilete de trimitere, când Legea Asiguratului îmi dă voie să eliberez doar două bilete într-o lună. Am refuzat să eliberez aceste concedii medicale fictive. Dl. Milu este alcoolic, el, probabil în urma operaţiei a rămas cu tulburări de personalitate. Dacă ei consideră că acel sms este jignitor, n-au decât să mă dea în judecată", a menţionat doctorul.

Familia bărbatului este hotărâtă să îl reclame pe medicul de familie. "Pe tata îl protejăm cât putem, nu are nevoie de supărare sau emoţii. Totuşi, mă gândesc că dacă noi facem ceva şi nu îl vom lăsa nepedepsit pe acest doctor, şi alţii vor urma exemplul nostru", a spus fiica bolnavului.

sms2
sms2

sms3
sms3

sms4
sms4


    sms4
sms4

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat că medicul din Cluj a avut un comportament "ieşit din normalitate", ce poate fi sancţionat de Colegiul Medicilor.

„Este un comportament ieşit din normalitate. Pacientul are dreptul să-şi schimbe medicul de familie ori de câte ori doreşte. Atitudinea medicului trebuie analizată de Colegiul Medicilor, care este şi îndreptăţit să sancţioneze în astfel de cazuri”, a spus Raed Arafat pentru Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net