FOTO Ce ne mai place soarele!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gata, am scăpat de ploi! Românii au profitat de zilele frumoase ale acestui weekend şi au invadat terasele, lacurile, parcurile, iar cei mai curajoşi s-au încumetat chiar să facă baie în ştranduri.

În Capitală mercurul din termometre a urcat ieri până la 32 de grade, iar bucureştenii sătuli de capriciile vremii au ieşit cu mic cu mare la aer. Şi în ţară temperaturile au fost mai mari decât ar fi normal: la prânz erau peste 31 de grade la umbră în sudul ţării, de la Timişoara, până la Focşani, Giurgiu şi Buzău.

Vremea frumoasă a scos din case mii de oameni şi a toropit până şi animalele de companie

simeon stalpnicul png

În cea mai mare oază de verdeaţă a Capitalei, Herăstrău, aleile au fost pline de oameni de toate vârstele de dimineaţă şi până la lăsarea serii. Cu biciclete sau cu role, pe jos sau moţăind la umbră pe malul lacului, amatorii de aer curat au petrecut ore bune în parc. Înghesuială mare a fost la pontonul de unde se închiriau bărci sau hidrobiciclete şi la terase.

Mulţi bucureşteni s-au adunat pe malul Lacului Herăstrău şi au dat de mâncare la păsări

simeon stalpnicul png

Cei care şi-au dorit mişcare cu toată familia au ales bicicletele speciale şi au „gonit” pe alei

simeon stalpnicul png

„Am zis că unde este mai bine să te răcoreşti pe vremea asta foarte călduroasă decât pe lac la o plimbare cu barca. L-am luat pentru prima oară şi pe copil şi acum plecăm în larg", glumeşte Alex care şi-a scos soţia şi pe micuţul David Alexandru la o „croazieră" pe lacul Herăstrău.

Alex i-a scos la prima plimbare cu barca, în 2013, pe micuţul David şi pe soţia sa Flori

simeon stalpnicul png

Câţiva metri mai încolo pe o bancă Răzvan şi Cristina se odihneau după o cursă cu bicicletele pe aleile parcului şi se „luptau" cu o porţie apetisantă de hamsii. „Vremea asta frumoasă te îmbie la mişcare şi apoi trebuie să îşi refaci forţele", ne declară Răzvan în timp ce împarte galant porţia de hamsii cu prietena sa.

simeon stalpnicul png

Vine canicula: 10 zile cu 34-36º C

A plouat în ultimele două săptămâni cât pentru o lună întreagă, iar acum trecem la altă extremă, canicula. 35-36 de grade la umbră, atât prognozează meteorologii pentru zilele următoare. Ieri, temperaturile au fost mai mari decât ar fi normal: la prânz erau peste 31 de grade la umbră în sudul ţării, de la Timişoara, până la Focşani, Giurgiu şi Buzău. De azi, se încălzeşte de la o zi la alta, iar miercuri se va atinge şi depăşi pragul de caniculă, de 35 de grade la umbră. În realitate, vor simţi arşiţă ca la 38-40 de grade. (M. Dohi)

Radu Mazăre a plutut în aer, cu flyboard-ul

A apărut un nou sport pe Litoral, iar Radu Mazăre nu putea să rateze ocazia să îl încerce, informează Mediafax. Noua fiţă la mare este flyboard-ul, o maşinărie care te ridică din apă la 10 metri înălţime. Îţi trebuie o pereche de clăpari, o placă, un jet puternic de apă și multă agilitate, ca să stai în aer ca o pasăre sau să plonjezi în apă ca delfinii.

Vedetele s-au scăldat în spumă la o piscină de fiţe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net