FOTO EXCLUSIV! Ce îndrăgostită este fosta soţie a lui Tăriceanu de şeful Porsche!

Ultima actualizare:
S-au mutat  împreună
S-au mutat împreună

Nu mai e nici un dubiu că între fosta doamnă Tăriceanu şi boss-ul Porsche este o poveste de dragoste. Au făcut pasul cel mare şi s-au mutat împreună, iar acum ies în vizite la prietenii comuni. Click! a surprins chiar şi un moment de tandreţe între Ioana Dinu şi Brent Valmar.

Formează un cuplu de mai multe luni, chiar locuiesc împreună, dar nimeni nu îi văzuse pe stradă unul lângă celălalt. Însă, deja Ioana Dinu, fostă Tăriceanu, şi Brent Valmar nu se mai feresc de ochii lumii.

Mai mult, cei doi au început vizitele la prieteni în calitate de cuplu fericit. Săptămâna trecută, fosta soţie a lui Tăriceanu şi Valmar au luat cina acasă la un alt cuplu apropiat.

simeon stalpnicul png

Atunci, cei doi au ajuns la casa prietenilor după un traseu bine stabilit. După serviciu, Valmar s-a îndreptat către locuinţa sa din Pipera, s-a schimbat şi a plecat spre cartierul rezidenţial unde Ioana deţine un apartament.

De acolo, au plecat „pe furiş" cu maşina şefului Porsche spre o vilă din centrul Capitalei. Aici, au petrecut mai bine de două ore în compania prietenilor, timp în care au fost foarte relaxaţi şi s-au s-au comportat ca doi porumbei. Ioana chiar nu s-a ferit să-l sărute cu foc pe Valmar de faţă cu oaspeţii.

simeon stalpnicul png

La plecare, cei doi îndrăgostiţi au fost conduşi de către proprietarul vilei. Nici pe stradă Ioana şi Brent nu s-au ascuns în vreun fel, cei doi ţinându-se de mână. Gurile rele spun chiar că s-ar auzi clopote de nuntă în câteva luni.

Fosta soţie a ex-premierului Călin Popescu Tăriceanu, Ioana, şi Brent Valmar formează un cuplu din luna septembrie a anului trecut. Atunci, blonda şi fostul prim-ministru au divorţat rapid şi discret după opt ani de căsnicie.

S-au mutat împreună


    S-au mutat  împreună
S-au mutat împreună

Click! a prezentat, în urmă cu aproape două săptămâni, dovada că fosta soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, Ioana, s-a mutat în vila din Pipera a şefului Porsche România, Brent Valmar.

Mai mult, Ioana are, deja, o relaţie de prietenie cu menajera lui Valmar şi se afişează prin oraş cu o maşină nouă, Audi Q3, tot de la Porsche România.

Maşină de 35.000 € de la iubit

Fosta doamnă Tăriceanu defilează prin oraş cu o nouă maşină. Blonda conduce acum un Audi Q3 de 35.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Cum noul iubit, Brent Valmar, este mare şef la Porsche România, importatorul Audi, se poate deduce că maşina este un cadou primit de blondă de la el.

Şi înainte de divorţ, Ioana se plimba cu o maşină de teren, Ford Kuga, de 25.000 de euro, primită de la fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net