FOTO EXCLUSIV Georgică Cornu şi-a ascuns cătuşele cu haina în drumul spre tribunal! Va fi cercetat în libertate

image
Georgică Cornu la Tribunalul Timiş (foto: Ştefan Both)

Georgică Cornu a fost dus vineri la Tribunalul Timiş, unde judecătorii au decis dacă vor emite pe numele lui şi a lui Mihai Zaharia mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Autorităţile au stabilit că omul de afaceri va fi cercetat în stare de libertate.

UPDATE 15.30 Georgică Cornu va fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar - au decis, vineri, magistraţii Tribunalului Timiş. Omul de afaceri nu are dreptul să părăsească localitatea.

Iubitul Marinei Almăşan nu a vrut să dea declaraţii când a fost dus de la sediul DIICOT, unde a fost audiat vineri dimineaţă, la Tribunal. Abătut şi obosit, omul de afaceri şi-a acoperit cătuşele cu haina şi a purtat o şapcă pentru a se feri de jurnalişti.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Georgică Cornu este acuzat de evaziune fiscală. Potrivit anchetatorilor, contra unui comision, un grup de persoane din Strehaia, judeţul Mehedinţi, procurau facturi false pentru cumpărarea de materiale de construcţii, care erau apoi introduse în contabilitate. Prejudiciul în acest caz este estimat la 61 de milioane de lei, bani care, ar fi fost încasaţi de iubitul realizatoarei tv, conform Mediafax.

simeon stalpnicul png

Marina Almăşan a declarat pentru Click! că a ştiut de problemele lui Cornu de când cei doi şi-a început relaţia: "Ştiam, de la bun inceput, că Georgică are mari probleme cu firmele, că va intra curând în insolvenţă (ceea ce s-a şi intâmplat). Acuzatiile aduse lui Georgică sunt grave , i-au produs multă mâhnire şi nu au nicio legătură cu omul onest, corect, sufletist şi extrem de modest, pe care îl cunosc atât de bine". 

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
lumina ciudata belgorod foto twitter jpg
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif