FOTO EXCLUSIV Remus Truic─â, palat de 2 milioane ÔéČ pentru noua familie. So╚Ťie t├ón─âr─â, 4 copii ╚Öi 7 ani de ├«nchisoare

image
Milionarul ╚Öi-a luat o ÔÇŁperl─âÔÇŁ de cas─â ├«n zona de fi╚Ťe a Capitalei, mai precis ├«n Doroban╚Ťi

Poli╚Ťi╚Ötii din Ilfov l-au luat joi seara de acas─â pe omul de afaceri Remus Truic─â, condamnat la 7 ani de ├«nchisoare ├«n "dosarul Ferma B─âneasa". Fostul consilier al premierului Adrian N─âstase ├«╚Öi ref─âcuze via╚Ťa dup─â divor╚Ťul de Irina Truic─â ╚Öi iat─â c─â ├«i mergea mai bine ├«n plan personal dec├ót ├«n afaceri. Cel de-al patrulea mo╚Ötenitor i s-a n─âscut anul trecut, iar pentru noua familie afaceristul achizi╚Ťionase o vil─â boiereasc─â ├«n buricul Capitalei.

├Än 2019, omul de afaceri Remus Truic─â ┼či-a ad─âugat la avere o perl─â de cas─â, situat─â ├«n zona de fi┼úe a Bucure┼čtiului. Vila din Doroban┼úi, cu dou─â etaje ┼či coloane elegante, este evaluat─â de exper┼úii imobiliari la peste dou─â milioane de euro.

image
Vila de la Snagov este un palat în adevăratul sens al cuvântului

Proprietatea de lux ├«┼úi sare ├«n ochi de la o po┼čt─â datorit─â stilului boieresc ├«n care este construit─â, dar ┼či a pozi┼úion─ârii sale. Perla imobiliar─â este situat─â chiar ├«n Doroban┼úi, l├óng─â celebrele cafenele frecventate des de milionarii Capitalei. Conform speciali┼čtilor ├«n domeniu, casa cu dou─â etaje ┼či mansard─â, ├«n stil modern, cu u┼či ┼či st├ólpi sculpta┼úi ├«n lemn masiv, cost─â ├«n jur de 2 milioane de euro.

image
Mai 2019. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe omul de afaceri, al─âturi de iubit─â ┼či de fiicele din prima c─âs─âtorie, ├«n bijuteria de cas─â dintr-o zon─â de lux a Capitalei

├Än noua proprietate, Remus Truic─â ┼či-a dus iubita, pe Diana, dar ┼či fiicele gemene pe care le are din c─âs─âtoria cu Irina, ┼či anume Maria Raluca ┼či Natalia Irina (16 ani). ├Än mai 2019, fotoreporterii Click! au surprins familionul Truic─â ├«n timp ce se preg─âtea s─â ias─â la plimbare.

image
Iulie 2019. Remus Truic─â ┼či so┼úia sa, Diana C├ó┼úu, pe Litoral. T├ón─âra era ├«ns─ârcinat─â cu cel de-al patrulea copil

Dup─â cum se poate observa, gemenele au crescut ┼či sunt domni┼čoare ├«n toat─â regula, iar iubita milionarului, care ├«n 2017 a adus pe lume un b─âie┼úel, al treilea mo┼čtenitor al lui Truic─â, iar ├«n 2019, pe cel de-al patrulea, era numai un z├ómbet.

image
August 2019. Diana C├ó┼úu ┼či-a etalat burtica pe plaja din Mamaia

image
Remus Truică, împreună cu iubita și fiicele din prima căsătorie. Fotografii realizate în mai 2019

Condamnări în "dosarul Ferma Băneasa"

├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie (├ÄCCJ) a dat joi verdictul ├«n dosarul retroced─ârii fermei B─âneasa. Astfel, Remus Truic─â a fost condamnat la 7 ani de ├«nchisoare. ÔÇ×Contope┼čte pedepsele aplicate inculpatului Truic─â Remus prin prezenta decizie ├«n pedeapsa cea mai grea de 6 ani ├«nchisoare, pe care o spore┼čte cu 1 an ├«nchisoare, urm├ónd ca acesta s─â execute ├«n final pedeapsa de 7 ani ├«nchisoareÔÇŁ, se arat─â ├«n decizia de joi a ICCJ.

Al─âturi de acesta, ├«n dosarul care vizeaz─â retrocedarea P─âdurii Snagov ┼či a Fermei Regal─â B─âneasa, au mai fost condamna┼úi oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz ┼či Tal Silberstein la c├óte 5 ani de ├«nchisoare, iar prin┼úul Paul a fost condamnat la 3 ani ┼či 4 luni de ├«nchisoare.

image
Vila de la Snagov este un palat în adevăratul sens al cuvântului

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Milionarul Remus Truică, tătic a patra oară! Ce bine arată soţia lui la plajă!

Remus Truic─â, 7 ani de ├«nchisoare ├«n dosarul ÔÇ×Ferma B─âneasaÔÇŁ. Ce sentin╚Ť─â a primit Paul de Rom├ónia

Prin╚Ťul Paul, condamnat la ├«nchisoare ├«n dosarul ÔÇ×B─âneasaÔÇŁ, nu a fost g─âsit acas─â de poli╚Ťi╚Öti. E dat ├«n urm─ârire interna╚Ťional─â

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg