FOTO Maşinile fostului şef al CJ Arad, vandalizate în stil mafiot

Ultima actualizare:

    Mașinile fostului șef al CJ Arad au fost vandalizateFoto: adevarul.ro
Mașinile fostului șef al CJ Arad au fost vandalizateFoto: adevarul.ro

Fostul preşedinte la CJ, Adrian Ţolea, candidat ca la primăria comunei arădene Livada, s-a trezit cu mașinile aflate în fața casei vandalizate. Politicianul spune că atacul ar putea avea la origine disputele politice pentru desemnarea viceprimarului comunei.

Scandal uriaș în comuna Livada, aflată în imediata vecinătate a municipiului Arad. În dimineaţa de 28 noiembrie, Adrian Ţolea (fost vicepreşedinte şi preşedinte interimar, din partea PNL, al Consiliului Judeţean Arad, dar şi candidat independent la Primăria comunei Livada, la ultimele alegeri locale) şi-a găsit vandalizate maşinile parcate în faţa casei, scrie adevarul.ro

Păgubitul este convins că atacul are legătură cu luptele politice care se dau la nivelul administraţiei pentru alegerea viceprimarului comunei. „Din păcate, am constatat că azi-noapte mi-au fost vandalizate maşinile aflate în parcarea din faţa casei, fără să se fi furat ceva. Evident, am chemat poliţia, iar ancheta este în desfăşurare, la faţa locului fiind prezenţi şi criminalişti. Atacul, de tip mafiot, s-a petrecut în jurul orei 1.00 azi noapte, când am auzit o bubuitură în faţa casei. Fac un apel, pe această cale, la toţi vecinii, din zona unde locuiesc, care au camere video instalate, să verifice filmările de azi noapte şi dacă au imagini care pot ajuta să-mi scrie în privat”, a declarat politicianul.

Trei persoane ar fi distrus mașinile

Poliţia a confirmat că există în derulare o anchetă penală şi că există imagini de la locul faptei, surprinse de o cameră de supraveghere din vecinătatea maşinilor. După cum se observă pe filmare, în actul de vandalism ar fi fost implicate 3 persoane, deocamdată neidentificate.

„Trecem de la incompetenţă la mafie”

Adrian Ţolea a candidat ca independent la Primăria Livada, după ce PNL a refuzat să-i susţină candidatura. El a terminat alegerile pe locul 3 şi s-a aliat cu consilierii PSD şi Pro România. „Un astfel de atac nu poate fi catalogat decât că un act de vandalism menit să intimideze. Ca urmare, nu pot să nu fac legătura cu proiectul politic la care m-am angajat în comuna noastră, candidatura mea pentru funcţia de primar, numărul mare de voturi primite şi nu în ultimul rând faptul că aseară primarul nu a reuşit să-şi impună omul, de la PNL, pentru funcţia de viceprimar… Constat, cu amărăciune, că trecem de la incompetenţă la mafie. Este evident că cei care au făcut asta nu mă cunosc. Pe mine nu mă intimidează astfel de acţiuni, ci chiar îmi dau un motiv în plus să continui proiectul politico-administrativ la care m-am angajat”, a mai adăugat politicianul. 

Citește și: 

Ai grijă unde lași mașina! Un celebru avocat s-a trezit cu Mercedes-ul vandalizat în parcarea Afi Cotroceni

Mașina soțului Oanei Roman a fost vandalizată în plină zi: „Nu au furat nimic”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net