FOTO Patroana unui hotel din Mamaia, agresată în trafic de un interlop. Poliția i-a amendat pe amândoi


    Patroana unui hotel din Mamaia, atacată cu ouă în trafic Foto: Captură Video
Patroana unui hotel din Mamaia, atacată cu ouă în trafic Foto: Captură Video

Doi cetățeni constănțeni au fost amendați de Poliție în urma unei altercații avute în trafic. Un bărbat, apropiat al clanului Spaniolul, a aruncat cu ouă din limuzina unei femei, fosta nevestă a unui afacerist foarte cunoscut în oraş.

Miercuri, 28 octombrie, Maria Done, patroana hotelului Astoria din Mamaia şi fosta soţie a lui Viorel Done (patronul chioşcului Dovi de pe Bulevardul Tomis colţ cu strada Tudor Vladimirescu, cercetat pentru contrabandă cu ţigări şi băuturi, netimbrate), a fost urmărită şi atacată cu ouă de Stila Sarafu, un interlop cu mai multe dosare penale la activ şi condamnări cu închisoarea. 

Femeie din Constanța, atacată în trafic cu ouă

Femeia a filmat întreaga scenă, explicând cum s-a ajuns aici, iar poliţia s-a autosesizat, la apariţia publică a imaginilor.  „În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar două persoane având un conflict în trafic, în municipiul Constanţa, vă comunicăm următoarele:      

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa şi cei ai Secţiei 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară şi activităţi de natură a distrage atenţia (O.U.G. 195/2002).

De asemenea, femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii“, a comunicat Poliţia Constanţa.

Vezi video-ul întâmplării pe Adevărul!

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
16 foto 1   case antipirati jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg