FOTO Povestea sopranei din Timişoara care a ajuns protestatară goală pe străzi

Ultima actualizare:

    Ianuarie
Ianuarie

Speră ca prin protestele ei să tragă semnale de alarmă privind poluarea. În realitate însă, soprana Diana Pap nu face decât să şocheze prin apariţiile ei pe străzi, goală-puşcă. Este la a treia manifestare de acest fel.

Şi-a câştigat faima, la începutul anului, după ce şi-a dat jos pantalonii şi s-a aşezat pe un vas de toaletă aruncat în mijlocul străzii. Totul, pentru o cauză nobilă, spunea Diana Pap, din Timişoara. A vrut să atragă atenţia celor care aruncă gunoaie pe stradă, la întâmplare. A urmat apoi un alt protest în Piata Victoriei, în timpul curăţeniei de primăvară.

Martie
Martie

Şi-a instalat un fotoliu în mijlocul drumului şi a privit la un televizor stricat, aruncat pe stradă. De data aceasta însă nu a şocat la fel de tare, aşa că în urmă cu câteva zile a vrut să stârnească din nou interesul fanilor de pe Internet.

S-a pozat pe WC în plină stradă

S-a fotografiat goală-puşcă, cu o mască de gaze pe faţă şi acoperindu-şi părţile intime cu mâinile şi cu un trandafir. Poza este făcută în faţa fabricii de cauciucuri Continental din Timşoara şi vrea să atragă atenţia asupra poluării din oraş. Fabrica a stârnit de mai multe ori furia locuitorilor din zona Pădurea Verde din pricina mirosurilor pe care le emană producţia de anvelope, scrie Opinia Timişoarei. Soprana speră că abia acum, după protestul ei, autorităţile vor lua măsuri.

Septembrie
Septembrie

Ea a strâns pe Internet o mulţime de comentarii de apreciere, însă cei mai mulţi nu înţeleg cum va reuşi femeia să schimbe ceva prin manifestările ei. Alţii aşteaptă cu interes să vadă ce le mai pregăteşte Diana Pap, după poza nud.

Diana Pap crede că dacă pozează goală pe străzi luptă împotriva poluării
Diana Pap crede că dacă pozează goală pe străzi luptă împotriva poluării

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net