FOTO Președintele Klaus Iohannis şi soţia, în vizită la piramidele din Egipt

Ultima actualizare:

    Familia prezidențială, în vizită în Egipt
Familia prezidențială, în vizită în Egipt

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat joi, 27 octombrie 2021, în vizită oficială în Egipt, la invitația președintelui Abdel Fattah El-Sisi.

Pe lângă treburile sale oficiale însă, președintele României, conform obiceiului său, a folosit prilejul de a face și un voiaj de plăcere, împreună cu prima doamnă Carmen Iohannis și întreaga delegație, la Cairo, în zona turistică a Piramidelor și Sfinxului. 

În fotografiile făcute de câțiva turiști români care l-au zărit rapid pe președinte, se poate observa ținuta lejeră a cuplului prezidențial și a întregii delegații, pregătiți de mers pe jos și vizitat, doar gărzile de corp fiind la ținută office. 

Într-un videoclip care a ajuns și pe platforma YouTube se observă și dimensiunea impresionantă a delegației care se pare că a atras atenția turiștilor aflați în vizită la mormintele faraonilor.


    Foto: Gazeta de Prahova
Foto: Gazeta de Prahova

Potrivit Gazeta de Prahova, care a făcut rost de imaginile în cauză, turiştii ar fi fost îndepărtaţi de oamenii însărcinaţi cu protecţia, atunci când un convoi de cel puţin 20 de maşini oficiale a descins la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiştii aflaţi în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective din lume. Preşedintele Klaus Iohannis acoborât din una dintre limuzine împreună cu soţia sa, ambii fiind îmbrăcaţi în alb. 


    Foto: Gazeta de Prahova
Foto: Gazeta de Prahova

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat miercuri o vizită de stat în Republica Arabă Egipt, la invitaţia omologului său, preşedintele Abdel Fattah El-Sisi. Administraţia Prezidenţială a transmis că vizita se desfăşoară în cadrul dialogului bilateral foarte bun din ultimii ani, precum şi în contextul aniversării în 2021 a 115 ani de relaţii diplomatice dintre România şi Republica Arabă Egipt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net