FOTO Pre╚Öedintele Klaus Iohannis ┼či so┼úia, ├«n vizit─â la piramidele din Egipt

image
Familia preziden╚Ťial─â, ├«n vizit─â ├«n Egipt

Pre╚Öedintele Klaus Iohannis s-a aflat joi, 27 octombrie 2021, ├«n vizit─â oficial─â ├«n Egipt, la invita╚Ťia pre╚Öedintelui Abdel Fattah El-Sisi.

Pe l├óng─â treburile sale oficiale ├«ns─â, pre╚Öedintele Rom├óniei, conform obiceiului s─âu, a folosit prilejul de a face ╚Öi un voiaj de pl─âcere, ├«mpreun─â cu prima doamn─â Carmen Iohannis ╚Öi ├«ntreaga delega╚Ťie, la Cairo, ├«n zona turistic─â a Piramidelor ╚Öi Sfinxului. 

├Än fotografiile f─âcute de c├ó╚Ťiva turi╚Öti rom├óni care l-au z─ârit rapid pe pre╚Öedinte, se poate observa ╚Ťinuta lejer─â a cuplului preziden╚Ťial ╚Öi a ├«ntregii delega╚Ťii, preg─âti╚Ťi de mers pe jos ╚Öi vizitat, doar g─ârzile de corp fiind la ╚Ťinut─â office. 

├Äntr-un videoclip care a ajuns ╚Öi pe platforma YouTube se observ─â ╚Öi dimensiunea impresionant─â a delega╚Ťiei care se pare c─â a atras aten╚Ťia turi╚Ötilor afla╚Ťi ├«n vizit─â la mormintele faraonilor.

image
Foto: Gazeta de Prahova

Potrivit Gazeta de Prahova, care a f─âcut rost de imaginile ├«n cauz─â, turi┼čtii ar fi fost ├«ndep─ârta┼úi de oamenii ├«ns─ârcina┼úi cu protec┼úia, atunci c├ónd un convoi de cel pu┼úin 20 de ma┼čini oficiale a descins la Piramide, la Cairo, impresion├óndu-i pe turi┼čtii afla┼úi ├«n vizit─â la unul dintre cele mai faimoase obiective din lume. Pre┼čedintele Klaus Iohannis acobor├ót din una dintre limuzine ├«mpreun─â cu so┼úia sa, ambii fiind ├«mbr─âca┼úi ├«n alb. 

image
Foto: Gazeta de Prahova

Pre┼čedintele Klaus Iohannis a efectuat miercuri o vizit─â de stat ├«n Republica Arab─â Egipt, la invita┼úia omologului s─âu, pre┼čedintele Abdel Fattah El-Sisi. Administra┼úia Preziden┼úial─â a transmis c─â vizita se desf─â┼čoar─â ├«n cadrul dialogului bilateral foarte bun din ultimii ani, precum ┼či ├«n contextul anivers─ârii ├«n 2021 a 115 ani de rela┼úii diplomatice dintre Rom├ónia ┼či Republica Arab─â Egipt.

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg