FOTO Tupeu fără limite! Mort de beat, un fiu de primar a furat un taxi chiar de sub nasul şoferului

Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 18.00, pe strada Anghel Saligny din Drobeta Turnu Severin, scrie adevărul.ro.

Robert Silviu Marin, de 33 de ani, fiul primarului comunei Braniştea, Ion Marin, a solicitat un taximetru pentru a ajunge acasă. Numai că la destinaţie, acesta a refuzat să achite cursa, după care s-a urcat la volanul taximetrului şi a plecat în trombă pe stradă.

Disperat, taximetristul s-a agăţat de autoturism în încercarea de a-l opri şi în felul acesta fost târât aproape 100 de metri. Într-un final, Robert Marin a oprit autoturismul la câţiva metri distanţă de casa unde locuieşte.

Taximetristul a alertat autorităţile şi la faţa locului a sosit imediat un echipaj de poliţie însă bărbatul a refuzat categoric proba cu alcooltestul. Spectacolul a continuat la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, unde şi aici a refuzat recoltarea de probe biologice.

Mai mult, în timp ce se afla singur într-un cabinet din incinta SJA Mehedinţi a sărit pe ferestră încercând să scape de poliţişti. Oamenii legii l-au prins însă imediat fiindcă protagonistul scenei abia se ţinea pe picioare.

Din fericire, taximetristul s-a ales doar cu o sperietură soră cu moartea, iar fiul primarului va fi cercetat pentru vătămare corporală, refuzul recoltării probelor biologice şi, foarte posibil, şi pentru comiterea infracţiunii de tentativă de furt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net