Fotografia unui băimărean a făcut înconjorul lumii

Ultima actualizare:

Fotografia care a fost vizualizată de peste 100.000 de persoane, reprezintă doi pinguini la plimbare, care par să se ţină de mână. „Fotografia am făcut-o iarna trecută, când am fost invitat într-o expediţie în Antarctica de o familie din America. Nu ştiu ce alte detalii aş putea să mai dau, am surprins bine momentul şi se pare că e una din cele mai bune fotografii ale mele de până acum", a explicat băimăreanul.

Silviu Gheţie nu este la prima sa apariţie într-o publicaţie internaţională. Pozele băimăreanului au mai apărut în ziare precum: „Clipa", „Graiul MM", „Archeus Baia Mare", „Dilema", „Numai pentru tine", „Poveşti Adevărate", „Gazeta Sporturilor", „Foto-model", „Academia Caţavencu", „FormulaAs", „Poesis", „Kilometrul Zero", „Exces (Romania)", „Der Spiegel(Germania)", „Kurier(Austria)", „Rzeczopolita(Polonia)", „Lenswork(USA)" şi „D Photo(Ukraine)". Băimăreanul are la activ peste opt expoziţii personale prin toată Europa şi zeci de premii câştigate în concursurile foto.

  VEZI AICI MAI MULTE POZE DIN EXPEDIŢIA BĂIMĂREANULUI ÎN ANTARCTICA

În ceea ce priveşte preţul cu care băimăreanul a vândut poza apărută miercuri în „The Telegraph" acesta spune că nu ştie exact cât a primit pentru ea. „Eu am un contract de colaborare cu o agenţie. Cei de acolo se ocupă de vânzarea pozelor şi eu primesc jumătate din valoarea de vânzare", a explicat Silviu Gheţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net