Fraţiilor Mararu le-a fost prezentat materialul de urmărire penală

Bogdan şi Răzvan Mararu au fost aduşi din arest de către poliţiştii de la Serviciul Omoruri şi mascaţii SPIR, anunţă Mediafax.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti le prezintă celor doi materialul de urmărire penală. După ce vor semna procesele verbale de luare la cunoştinţă a probelor care au stat la baza acuzaţiilor, dosarul va fi trimis instanţei.

Bogdan şi Răzvan Mararu l-au plătit pe Vitalie Proca să-l ucidă pe Dumitru Mironescu, un rival mai vechi de-al lor. Numai că atacatorul şi-a greşit ţinta.

În 26 noiembrie 2012, pe o stradă din cartierul Vitan din Capitală, Vitalie Proca l-a împuşcat în cap şi în piept, cu un automat Kalaşnikov şi un pistol Makarov, pe Răzvan Isăilă (26 de ani), pe care l-a confundat cu Puiu Mironescu.

 Isăilă a fost dus atunci la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a fost salvat după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a dispus, în 17 ianuarie, începerea urmăririi penale faţă de Vitalie Proca, pentru tentativă de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Proca a fost prins în 6 februarie, la Moscova.

Citiţi şi: Mafioţii, război pe viaţă şi pe moarte

Atentat cu bombă, dejucat la Piatra Neamţ! Vizat, interlopul Bogdan Mararu

Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg