Frumuşica asta este avocat şi vorbeşte cinci limbi străine. Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe

image
Dorina Chihaia va defila într-o rochie creată de Cătălin Botezatu pentru premiul de 250.000 de dolari

Are 26 de ani, ochi albaştri şi dimensiuni aproape de perfecţiune. Dorina Chihaia va reprezenta România la Miss Universe, cel mai prestigios concurs de frumuseţe din lume. Pe lângă frumuseţea orbitoare, românca mai are un atu. Este singura din cele 90 de concurente care vorbeşte cinci limbi.

După un an de absenţă, România revine în concursul Miss Universe. Concurenta noastră este antreprenoare. S-a născut în Bucureşti, a locuit în Iaşi, iar de patru ani locuieşte în Shanghai, China. Cu dimensiunile 89-61-90  şi 1,75 metri înălţime, Dorina are şanse reale chiar la cel mai dorit trofeu de la acest concurs, mai ales că pe scena marii finale va defila într-o creaţie a cunoscutului designer român Cătălin Botezatu. „Mă voi folosi de acest eveniment mondial şi de experienţa mea ca reprezentant al României în alte numeroase evenimente şi organizaţii internaţionale, pentru a promova turismul, tradiţiile şi cultura României”, a declarat Dorina.

image

Românca a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi masteratul la Universitatea Shanghai Jiao Tong din Shanghai, China. În 2014 a devenit avocat în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase firme de avocatură din Florenţa (Italia), iar un an mai târziu, după ce s-a mutat în China, a lucrat într-o companie specializată în comerţ internaţional din Shanghai. 

image

Anul trecut şi-a înfiinţat acolo o companie specializată în promovarea turismului românesc şi a tradiţiilor româneşti în China, având ca obiectiv atragerea turiştilor chinezi, dar şi a investitorilor asiatici în România.

image
Avocată de profesie, frumoasa româncă a reprezentat România la mai multe forumuri şi congrese

Trupul ei perfect este urmarea unui stil de viaţă sănătos. Mai mult, Dorina îşi perfecţionează permanent condiţia fizică, frecventând sala de fitness 5 zile pe săptămână şi practicând boxul şi artele marţiale. Acesta nu este primul concurs de frumuseţe la care participă. Tânăra a mai reprezentat România în cadrul competiţiei Miss Imperial 2018 organizată în Shanghai, China.

image
Îşi menţine silueta cu mult sport

Click! spune

Anul acesta, concursul Miss Universe se va desfăşura în perioada 28 noiembrie - 9 decembrie în Statele Unite. Primul concurs Miss Universe a avut loc pe 28 iunie 1952, în California. Anul acesta, în competiţie vor fi prezente 90 de candidate din tot atâtea ţări, marele premiu fiind în valoare de aproximativ 250.000 de dolari americani.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
barbat arestat jpeg
image
image
image
image
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg