Gabriela Firea are din nou Covid: "E peste tot. Se răspândește ca focul"

Ultima actualizare:

Gabriela Firea (49 de ani) a anunțat că familia ei are din nou Covid, după ce în luna octombrie s-a mai confruntat cu această problemă, într-o formă ușoară. Fostul primar al Capitalei a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunţat că ea şi soţul ei, Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, au din nou COVID, de data această tulpina Omicron. Ea a mai spus că infectarea a fost de la copii, însă sunt ceva simptome în plus faţă de varianta Delta pe care a avut-o în urmă cu trei luni.

Gabriela Firea, soțul și copiii
Gabriela Firea, soțul și copiii

"Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni. Trec repede si zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun creste si imunitatea” a scris Gabriela Firea. 

Gabriela Firea a făcut Covid de două ori în trei luni

Gabriela Firea, care în luna noiembrie a preluat Ministerul Familiei, Tineretului și Egalități, a făcut Covid pentru a doua oară în trei luni. În luna octombrie, ea a anunțat că s-a îmbolnăvit, dar că trece printr-o formă ușoară a bolii. Gabriela Firea este vaccinată cu trei doze de vaccin anti-covid, după cum însăși a declarat. ”Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja (...) În fața bolii toți suntem egali”, a spus ea la vremea respectivă.

Gabi Firea și Florentin Pandele au împreună doi băieți: David Petru născut în 2012 și Zian Mihail născut în 2015.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net