Gabriela Firea se dezlănțuie! Critici și afirmații ironice despre demisia lui Voiculescu: „A plecat Diamantul Pur”

image
Gabriela Firea, despre Vlad Voiculescu: „Un ministru catastrofă”Sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea afirmă, referitor la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, că "a plecat «Diamantul Pur», s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului". "A plecat şi doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman", susţine ea.

Gabriela Firea, reacție dură după demisia lui Vlad Voiculescu

"A plecat “Diamantul Pur”, s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului! A plecat şi doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman! Vai de bolnavi! Vai de medici! Vai de noi!", afirmă Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook, în contextul demiterii ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. 

image
Demiterea lui Vlad Voiculescu i-a dat motiv Gabrielei Firea să sară din nou la gâtul CoalițieiSursa foto: Facebook/Gabriela Firea

Ea reia şi afirmaţiile făcute, tot pe Facebook, de liderul PSD, Marcel Ciolacu: "Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulţi români care şi-au pierdut viaţa sau şi-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morţii de COVID au fost batjocoriţi, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuaţi din spital în miez de noapte, în care pacienţii au murit cu zile din cauza avariilor de la instalaţiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîţu şi întreaga Coaliţie a Austerităţii au protejat acest ministru catastrofă! PNL, USR+ şi UDMR sunt obligaţi să nominalizeze un profesionist care ştie să repare dezastrul produs de Voiculescu şi care ştie ce trebuie făcut pentru a depăşi această criză sanitară".

Liderul USR Dan Barna a afirmat că Vlad Voiculescu "nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar este de departe cea mai bună opţiune pe care o avem în acest moment".

CITEȘTE ȘI: Dacian Cioloș, despre scandalul de la Sănătate: ”Modul în care a procedat Florin Cîțu e absolut inacceptabil”

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Liz Truss FOTO EPA EFE jpg
om al strazii Galati
image
image
image
image
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)