Gata cu cabinele de bilete RATB! Unde vei putea achita călătoriile


    Ratb va înlocui cabinele de bilete cu automate speciale
Ratb va înlocui cabinele de bilete cu automate speciale

RATB vrea să scoată din funcțiune casieriile clasice de bilete de la stradă și să le înlocuiască cu automate electronice. Momentan, doar cinci aparate de acest fel au fost amplasate prin București, dar încă nu sunt funcționale. Totuși, conducerea RATB nu a precizat ce va face cu cei 250 de casieri care sunt în acest moment angajați.

Capitala are 2.465 de stații de tramvai, autobuz și troleibuz, dar regia de transport nu a pus la dispoziție decât 126 de cabine de bilete, potrivit Digi24. Dintre acestea, multe sunt deschise doar până la ora prânzului, fără să mai adăugăm că în weekend, n-ai nicio șansă să găsești deschisă vreo cabină.

Astfel, conducerea RATB vrea să pună capăt acestui inconvenient și vrea să înlocuiască în timp casieriile cu automatele electronice: „Vor fi funcționale săptămâna care vine, urmând ca restul să devină funcționale odată ce integratorul softului va putea să facă acest lucru. Primele cinci sunt amplasate deja în București”, spune Liviu Vulpe, coordonatorul de presă al RATB.

Mai precis, aceste automate vor funcționa în stațiile de la Gara de Nord, Bucur Obor, Piața Sudului, Piața Unirii și Piața Romană. Conducerea RATB nu a precizat ce se va întâmpla cu casierii care lucrează în aceste cabine, dar cu siguranță nu vor fi concediați, spune același Liviu Vulpe.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg