Gata cu haiducia! Poliţistul Godină s-a însurat

Ultima actualizare:

    Marian şi Georgiana au petrecut în Poiana Braşov
Marian şi Georgiana au petrecut în Poiana Braşov

Poliţistul Marian Godină (31 ani) s-a căsătorit religios sâmbătă, 19 mai, cu prietena sa Georgiana Dascălu (25 ani), cu care avea o relaţie de mai mulţi ani. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Scheii Braşovului.

Pentru petrecerea de nuntă Marian Godină şi soţia sa au ales un local din Poiana Braşov, informează adevarul.ro.  Poliţistul şi-a cerut iubita de soţie pe 1 decembrie 2016, iar pe 25 aprilie s-au căsătorit religios. Cu umor, Marian a anunţat evenimentul pe pagina personală de Facebook: „O să-i taie buletinul“. Şi acum, după nuntă, Godină a postat fotografii de la ceremonia religioasă, cu următorul mesaj: „Meghan Markle va fi invidioasă“.


    Godină a ajuns celebru după mai multe comentarii amuzante la adresa şoferilor, dar şi a poliţiştilor
Godină a ajuns celebru după mai multe comentarii amuzante la adresa şoferilor, dar şi a poliţiştilor

A fost o aluzie la nunta regală din Marea Britanie, între Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle, care a avut loc tot sâmbătă, 19 mai. Naşii de cununie ai lui Marian Godină sunt fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, şi soţia acestuia, Gabriela. Marian Godină a devenit celebru pentru postările amuzante făcute pe Facebook. A fost timp de peste zece ani poliţist la Serviciul Rutier, a scris o carte devenită best-seller, iar acum face parte din forţele de intervenţie rapidă ale Poliţiei Braşov.

image
image
image
image
image
image
linii avion cer buna jpg
accident copil iasi jpg
paianjen Phoneutria nigriventer jpg
banner pensii png
Dumitru Buzatu jpeg
incendiu nunta irak jpg
grecia romani1 jpg
image
actualitate.net