Gemene de 7 luni, găsite de poliţie în Vama Nădlac


    Vama Nădlac este principala poartă spre Occident
Vama Nădlac este principala poartă spre Occident

Două gemene, în vârstă de 7 luni, au fost găsite într-un microbuz de către poliţiştii de la Vama Nădlac. Potrivit corespondentului Mediafax, fetițele erau ascunse sub o pătură

Părinţii fetiţelor au declarat polițiștilor că au recurs la acest gest deoarece nu aveau documente de călătorie pentru copii şi că au vrut să le treacă ilegal în Ungaria.

Potrivit unui comunicat de presă, remis joi, de IGPR, cele două fetiţe au fost descoperite, miercuri, de către poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac într-un microbuz cu pasageri din judeţele Iaşi şi Constanţa, înmatriculat în Germania, care se îndrepta spre Ungaria.

Gemenele, în vârstă de 7 luni, fuseseră ascunse de către părinţii lor sub o pătură, pe bancheta din spatele şoferului, cu intenţia de a fi trecute ilegal frontiera româno-maghiară.

Părinţii fetiţelor au declarat că au recurs la acest gest deoarece nu aveau documente de călătorie pentru cele două minore, prezentând doar certificatele de naştere ale acestora, emise de autorităţile germane. Totodată, ei şi-au motivat gestul prin faptul că nu cunoşteau condiţiile de trecere a frontierei pentru cele două minore.

La rândul său, şoferul microbuzului a declarat că tatăl fetiţelor l-a rugat să conducă autovehiculul până în Ungaria şi nu avea cunoştinţă de faptul că cele două gemene nu au documente de călătorie.

Celor doi părinţi li s-au întocmit actele de urmărire penală pentrucomplicitate la trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg