Generalul-erou care s-a vaccinat la 105 ani este bunicul profesorului care a murit după vaccin


    Foto universulargesean.ro
Foto universulargesean.ro

Generalul Constantin Năstase, în vârstă de 105 ani şi supravieţuitor al cumplitei încercuiri de la Cotul Donului a făcut vineri, 5 martie, rapelul la vaccinul anti-COVID-19, deși acesta este bunicul învăţătorului care a murit joi, 4 martie, la mai puţin de 24 de ore după ce s-a vaccinat.

George Năstase, nepotul lui Constantin Năstase, era învăţător la Şcoala Liviu Rebreanu din Mioveni, avea mai multe afecţiuni, iar decesul său, survenit la doar 45 de ani, a produs multă emoţie în oraş, mai ales că acesta era un apreciat cadru didactic.

Vineri, 5 martie, foarte îndurerat de decesul nepotului său, generalul Constantin Năstase a făcut rapelul la vaccinul anti-COVID-19. Mai trebuie spus că în ultimele 12 luni generalului i-au murit trei rude: ginerele şi doi nepoţi. Născut pe 3 iunie 1915, în Mioveni, Constantin Năstase este absolvent al Şcolii Normale „Carol I” din Câmpulung Muscel.

În anul 1938 a obţinut diploma de învăţător în Piteşti. A luptat în cel de Al Doilea Război Mondial, participând la campania din est de la început, în iunie 1941, şi până la întoarcerea în ţară, în anul 1944, potrivit adevărul.ro.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
dani mocanu
Razvan din Idicel la masa jpg
image
image
image
image
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României