Geoană a încins un fotbal pe plajă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Aşa cum v-aţi obişnuit deja, în august, litoralul se umple de vedete şi politicieni. De data asta n-a lipsit nici Mircea Geoană, venit cu familia şi prietenii la Mamaia. Politicianul a încins cu aceştia o partidă de fotbal pe plajă, apoi s-a răcorit în mare.

Mircea Geoană (55 de ani) e pasionat de fotbal din tinereţe. De altfel, el a ocupat timp de câţiva ani un loc printre arbitrii, la Bragadiru şi Voluntari. Aflat în vacanţă la Mamaia, politicianul nu a uitat de mai vechea lui pasiune, aşa că împreună cu fiul său, Alexandru (21 de ani), cu nepoţelul său, dar şi cu câţiva prieteni a jucat o partidă de fotbal pe plaja Copacabana din staţiune.

S-a bălăcit cu nepotul său în mare

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Fostul prim-ministru a afişat o formă de zile mari, fiind foarte activ pe „teren": a alergat non-stop, a driblat, a înscris goluri, dar i-a şi coordonat pe coechipierii săi. De pe margine, el a fost susţinut, ca de obicei, de soţia sa, Mihaela (51 de ani), care purta un costum de baie întreg, albastru azur. După aproximativ o jumătate de oră de alergătură, politicianul şi-a luat nepoţelul şi au intrat împreună în mare, unde s-au bălăcit preţ de câteva minute.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net