Gerul face victime! Patru persoane, găsite îngheţate în case

Ultima actualizare:

    Gerul face victime în ţarăFoto Click!
Gerul face victime în ţarăFoto Click!

Vremea geroasă a făcut noi victime. Încă patru oameni din Suceava şi Botoşani au fost găsiţi înghetaţi în case. Astfel, numărul total al celor ucişi de valul de temperaturi polare a ajuns la șapte, conform romaniatv.net.

Gerul cumplit din ultimele zile a omorât doi bărbaţi din judeţul Botoşani. Primul avea 60 de ani şi locuia într-o anexă gospodărească, lângă oraş. Cel de-al doilea avea 54 de ani şi era din localitatea Flămânzi.

Potrivit romaniatv.net, aceeaşi soartă au avut-o şi un bărbat şi o femeie din judeţul Suceava. Ei au fost găsiţi îngheţaţi în case.

Şi în ultima zi a anului trecut, trei oameni au murit din cauza frigului. Printre ei, un bărbat din Mioveni, judeţul Argeş, care a fost găsit îngheţat în zăpadă. Bărbatul era îmbrăcat doar în trening, iar cei care-l cunoaşteau spun că locuia în apropiere de locul în care a fost descoperit. Ei cred că a ieşit să cumpere ceva, dar i s-a făcut rău.

Meteorologii spun că şi în perioada următoare ne vom lupta cu frigul, iar medicii trag un semnal de alarmă şi îi sfătuiesc pe oameni să se protejeze. În special vârstnicii sunt cei mai afectaţi.

Specialiştii susţin că în luna ianuarie se vor înregistra temperaturi cu mult mai scăzute faţă de normalul acestei perioade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net