Gestul făcut de Primăria Capitalei pentru victimele incendiului


    Primăria Capitalei face demersuri în vederea ajutorării victimelor și familiilor lor
Primăria Capitalei face demersuri în vederea ajutorării victimelor și familiilor lor

Mai mulți cetățeni ai țării s-au mobilizat pentru a oferi ajutorul necesar familiilor victimelor, iar nici Primăria Capitalei nu a rămas indiferentă la tragedia petrecută vineri seară (30 octombrie). Părinții și rudele celor 27 de persoane decedate în incendiu vor beneficia de ajutor financiar.

Într-un comunicat de presă citat de Mediafax, Primăria Capitalei anunță că va asigura cheltuielile de înmormântare și că va oferi locuri de veci familiilor persoanelor decedate în incendiul de la clubul Colectiv: „Prin dispoziţia Primarului General, se asigură, la solicitarea familiilor victimelor accidentului, locuri de veci gratuite şi se suportă cheltuielile de înmormântare. Solicitările se primesc la nr. tel. 0800.800.868”.

Tot în comunicatul municipalității se mai arată că Ministerul Sănătății a cerut Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București să asigure materiale sanitare și medicamente în vederea tratării persoanelor rănite în urma incendiului.

În prezent, în primele linii de activitate vor intra Spitalul „Carol Davila, Spitalul „Theodor Burghele”, Spitalul Colțea, Spitalul Colentina, Spitalul „Sfânta Maria” și Spitalul „Victor Babeș.

Mai mult, în urma evenimentului tragic petrecut în clubul Colectiv din Capitală, Primăria Capitalei urmează să inițieze o amplă acțiune de control la unitățile din București în care sunt organizate evenimente asemănătoare cu cele în cadrul căruia a avut loc tragedia, concerte și spectacole. Verificările vor fi realizatea cu sprijinul Poliției Române și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București.

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png