Gestul incredibil al femeii care şi-a abandonat gemenele în scara blocului - EXCLUSIV

image
Antonia şi Yasmina se află în grija tatălui

Şi-a aruncat fără milă fetiţele în scara întunecată a unui bloc din Capitală, iar acum vrea să scape şi de bărbat. Mihaela Boghian a plecat din nou de acasă, din Piatra Neamţ, şi a intentat divorţ.

S-a răzgândit! Deşi, în urmă cu trei săptămâni spunea că regreta amarnic gestul necugetat, femeia şi-a abandonat din nou familia. A plecat departe de cei cinci copii şi cere acum judecătorilor să o separe legal de soţul ei, care o primise cu braţele deschise acasă.

image
E hotărât să se întoarcă la muncă, în Germania, însă nu fără copii

Se pare că s-a întors la bărbatul din Capitală, cu care avea o relaţie de ceva vreme. „Nu ştiu unde e acum. Când am venit să-mi iau fetiţele din Bucureşti, s-a întors cu noi, la Piatra Neamţ. A doua zi a plecat iar, fără să spună nimic”, ne-a povestit Marius Boghian, soţul femeii.  El are acum grijă de gemenele Antonia şi Yasmina, dar şi de ceilalţi trei copii ai lor.

«Nu ştiu unde e acum»

image
Mihaela Boghian mai are trei copii pe lângă gemene

E hotărât să se întoarcă la muncă,  în Germania, însă nu fără copii. „Aştept să se termine ancheta făcută de Poliţie ca să pot pleca. Nici un copil nu  mai vede, toţi îi iau cu mine”, ne-a mai spus bărbatul. Surse din cadrul Protecţiei Copilului Neamţ au declarat pentru Click! că Marius Boghian vrea să o decadă din drepturile părinteşti pe soţia sa. „E necăjit pentru că femeia a spus că pleacă să plătească o factură şi când era în tren, pe la Bacău, l-a sunat şi i-a spus că nu se mai întoarce. A luat legătura cu noi şi l-am sfătuit să declare abandonul. În felul acesta nu va mai avea nevoie de acordul mamei ca să poată ieşi cu copiii din ţară”, ne-au mai precizat sursele citate.

Click! spune

Antonia şi Yasmina, în vârstă de opt luni, au fost lăsate, în 26 iunie, de mama lor în scara unui bloc din cartierul Crângaşi. Mihaela Boghian s-a prezentat a doua zi la Secţia 20 Poliţie şi a spus că nu mai avea ce să le dea să mănânce. Acum, femeia e acuzată de abandon de familie.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
visarion alexa
cub botez reghecampf caciuc png
vagner jpg
plaja nudisti nudism foto shutterstock
image
image
image
image
kate middleton insarcinata
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg