Gheorghe Dincă a minţit când a spus că a avut complici care ar fi luat-o pe Luiza Melencu din casa lui

Procurorii sunt la un pas de a-l trimite pe Gheorghe Dincă în judecată, după luni de zile în care au strâns probe şi au audiat martori, iar ancheta a bătut pasul pe loc. Ultimele declaraţii ale principalului suspect în cazul crimelor de la Caracal aduc în faţa anchetatorilor alte două nume, care l-ar fi ajutat pe bărbat să le ţină captive pe cele două adolescente pe care le-a răpit.

Procurorii sunt la un pas de a-l trimite pe criminalul Gheorghe Dincă în judecată, după luni de zile în care au strâns probe şi au audiat martori. Ultimele detalii oferite în caz aduc lumină cu privire la mutările făcute de autorităţi în ultimele zile.

Ultima tentativă a lui Gheorghe Dincă de a abate cursul anchetei în cazul Caracal, prin schimbarea declaraţiilor iniţiale, nu a avut sorţi de izbândă. Nici n-a fost foarte greu, pentru că după ce le-a oferit procurorilor două nume de complici, M.P. si S.B. (un bărbat şi o femeie), anchetatorii au constatat că mărturisirea nu corespunde realităţii.

Gheorghe Dincă acuzat de trafic de persoane, omor calificat şi profanare de cadavre

Potrivit monitoruljustitiei.ro, procurorii au căutat imediat în baza de date la care au acces şi au găsit doat o singură femeie în România cu acest nume, care nu corespundea în niciun fel cu spusele inculpatului, bărbaţi erau câţiva dar nici ei nu corespundeau. S-a făcut imediat, în cazul lor, recunoaştere de pe planşe foto şi Dincă nu a recunoscut pe nimeni, acest aspect fiind susţinut în spaţiul public şi de avocaţii Tonel Pop şi Carmen Obârşan, care au participat la audierea din 9.01.2020.

Rechizitoriul este în acest moment finalizat, urmând să fie trimis pentru confirmare la Procurorul general al PICCJ, după care să ajungă la instanţa Tribunalului Olt, au confirmat surse judiciare pentru Monitorul Justiţiei. Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, două omoruri calificate şi profanare de cadavre.

 Prin acelaşi rechizitoriu, DIICOT va sesiza instanţa şi cu privire la Ştefan Risipiţeanu, acuzat de violarea Luizei Melencu. Acesta şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor DIICOT.

Cum a încercat Gheorghe Dincă să-i ducă pe anchetatori pe o altă pistă greşită 

Numele celor doi complici despre care a vorbit Gheorghe Dincă în audierea de joi, Petruţa și Ştefan, au fost găsite în Registrul Național pentru Evidența Populației. Cu toate acestea, avocații susțin că atunci când i-au fost prezentate pozele cu cei doi, Dincă nu i-a recunoscut.

În timpul audierilor de joi ( 9 ianuarie) el a indicat două persoane, Petruţa şi Ştefan, care ar fi luat-o pe Luiza din casa lui. Anchetatorii au găsit la Evidenţa Populaţiei câteva persoane cu aceste nume şi datele oferite de Dincă, însă când fotografiilor lor i-au fost puse în faţă lui Gheorghe Dincă, acesta nu le-a recunoscut pe niciuna dintre ele.

Despre Petruţa şi Ştefan, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că i-a cunoscut într-un magazin. Femeia are 28 de ani şi este din Roşiori de Vede, iar bărbatul este mai în vârstă, aproximativ 40 de ani, şi este din Bucureşti. El a spus că după ce s-au cunoscut Petruţa a mers la el acasă, au întreţinut relaţii sexuale, iar ulterior ea s-ar fi îndrăgostit de el. Ulterior, după ce Dincă a răpit-o pe Luiza, ar fi întreţinut relaţii sexuale toţi trei şi după aceea au adormit. El spune că în timpul nopţii Luiza a fost luată de vecinul său Ştefan Risipiţeanu şi alte două persoane, scrie www.capital.ro.

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată săptămâna viitoare

Reconstituirea crimelor din Caracal. Azi, Gheorghe Dincă arată cum a ucis-o pe Luiza Melencu

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
infidelitate 0 jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
Sung Cho Captură Twitter png
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan